• PRO TV
  • Mugurel Sfetcu si Ileana Ciuculete, fata in fata. Cantareata refuza sa-si priveasca fiul in ochi. VIDEO

Mugurel Sfetcu si Ileana Ciuculete, fata in fata. Cantareata refuza sa-si priveasca fiul in ochi. VIDEO

Mugurel Sfetcu si Ileana Ciuculete, fata in fata. Cantareata<span style="color:#f00;"> refuza sa-si priveasca fiul in ochi.</span> VIDEO

Ileana Ciuculete si sotul ei, Cornel Gales, au venit miercuri la Happy Hour sa explice toate acuzatiile din presa.

Baietii artistei o acuza pe aceasta ca nu a avut grija de ei in copilarie si ca au avut de suferit foarte mult din cauza ei.

"Sunt manipulati de cineva", a comentat Ileana Ciuculete. "Am venit aici sa-mi cer scuze fata de copiii mei ca nu le-am oferit doua castele sau doua vile, ceea ce nu am nici eu", a spus in emisiune cantareata de muzica populara.

Ileana Ciuculete si sotul ei au ramas pe Happylica si dupa incheierea transmisiunii TV, la Happy After Hour. Acolo, dupa un timp, au avut surpriza sa apara si Mugurel Sfetcu in platou, care a venit cu ganduri pasnice, sa-i ceara scuze mamei sale si sa se impace.

Cantareata a refuzat sa-si priveasca fiul in ochi. "Nu vreau nimic de la ea acum, doar sa nu se mai bata cu pumnii in piept ca ea face si drege pentru noi. Mama, te rog, uita-te in ochii mei, te rog frumos" i-a spus Mugurel Sfetcu Ilenei Ciuculete.

Aceasta insa nu a dat curs invitatiei si, dupa ce si-a ascultat baiatul vorbind cateva minute, s-a ridicat foarte suparata si a plecat din platoul Happy Hour: "Te pupa mama, la revedere, sa ai parte in viata numai de bine" i-a spus fiului ei.

"Acesta a fost un joc murdar", i-a reprosat Ileana Ciuculete lui Maruta, in timp ce se indrepta val-vartej catre masina.

"Concluziile as vrea sa le traga fiecare, dupa ce vede acest clip", a comentat Maruta, care a catalogat aceasta intalnire mama-fiu drept "cel putin interesanta":

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni