• PRO TV
  • Anda Adam, sexy pentru libanezi! I-a dat pe spate cu formele ei apetisante

Anda Adam, sexy pentru libanezi! I-a dat pe spate cu formele ei apetisante

Anda Adam, sexy pentru libanezi! I-a dat pe spate cu formele ei apetisante

Anda Adam a sustinut la Beirut unul din cele mai mari concerte ale sale, in fata a 35.000 de oameni. Artista a fost invitata sa se alature altor artisti internationali precum Lexter, Chris Willis si Sean Kingston, in cadrul mega-evenimentului NRJ Tour.

Anda Adam si-a facut aparitia pe un motor Harley Davidson și a cantat live trei dintre cele mai mari hituri ale sale: Love On You, Can You Feel Love si Panda Madam, piese care s-au aflat in clasamentele internationale ale radiourilor NRJ.

Artista a urcat pe scena imbracata intr-un body vernil, stralucitor, reinterpretat de talentatul designer Lena Criveanu.
Tinuta i-a pus in evidenta solistei trupul frumos sculptat in urma unei diete si a unei serii de antrenamente speciale pe care le urmeaza de ceva vreme alaturi de Teodor Gaetano, unul din cei mai buni personal traineri din Romania, care a lucrat cu mari nume din industria fitness-ului american.

Vestimentatia a fost accesorizata cu o pereche de pantofi superbi, albastri, special creati pentru scena.
Dupa concert, Anda a fost invitata de organizatori la o petrecere speciala, cu circuit inchis, desfasurata in celerul club libaney Sky Bar.

Este pentru prima data cand Anda Adam canta in cadrul NRJ Tour, iar spectacolul din Beirut deschide usile pentru o colaborare pe termen lung cu renumitul trust media francez, pentru viitoare evenimente si colaborari cu artisti de top.
 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni