• PRO TV
  • Cea mai TARE parodie dupa hitul "Sexy and I know it": 5 milioane de oameni au ras in hohote! TREBUIE sa vezi si tu!

Cea mai TARE parodie dupa hitul "Sexy and I know it": 5 milioane de oameni au ras in hohote! TREBUIE sa vezi si tu!

<span lang="RO"><span style="color: rgb(255, 0, 0);">Cea mai TARE parodie</span> dupa hitul "Sexy and I know it": 5 milioane de oameni au ras in hohote! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">TREBUIE sa vezi si tu!</span></span>

Greg Peterson, student al Universitatii Kansas, impreuna cu cativa prieteni se aflau la un restaurant drive-in atunci cand melodia „Sexy and I know it”, a celor de la LMFAO, s-a auzit la radio. Pe moment, Greg nu a fost prea incantat, dar apoi a fost lovit de  „inspiratia divina".

Studentul de 21 de ani a inlocuit cuvantul „sexy” cu „farming” si a inceput sa compuna versuri. Cand situatia a devenit amuzanta, Greg s-a gandit sa faca o parodie a videoclipului impreuna cu fratii sai. Avand in vedere schimbarile de continut ale textului de baza, locul de filmare a videoclipului nu putea fi altul decat ferma familiei, din Kansas.

Dupa incheierea fil marilor, Greg si fratii sai au trimis filmuletul catre prietenii lor de pe Facebook, pentru ca acestia sa afle de existenta fermei lor. Ironia sortii a facut ca filmarea lor sa devina un adevarat material educativ. Ceea ce ei au numit „I’m Farming and I Grow It”  a facut senzatie pe internet.

Videoclipul a fost postat in data de 25 iunie, iar pana in prezent a strans
5.444.000 de vizualizari. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni