• PRO TV
  • Roxana Ionescu, divort in secret, dupa sase ani de casnicie. Care este mesajul lui Maruta pentru ea: VIDEO

Roxana Ionescu, divort in secret, dupa sase ani de casnicie. Care este mesajul lui Maruta pentru ea: VIDEO

Roxana Ionescu, <span style="color:#f00;">divort in secret,</span> dupa sase ani de casnicie. Care este <span style="color:#f00;">mesajul lui Maruta</span> pentru ea: VIDEO

Dupa o casnicie de sase ani, presa scrie ca Roxana Ionescu a decis sa divorteze de sotul ei, Laurentiu. Catalin Maruta i-a transmis cateva cuvinte de incurajare blondei, prin intermediul Happy Hour.

"Aflu ca Roxana Ionescu a divortat dupa sase ani de casnicie. Daca e adevarat, eu ii doresc sa treaca repede peste dezamagirea provocata de despartire si sa stea linistita!

Sunt o gramada de barbati care iubesc mama natura si frumusetile pe care ea le ofera. Adica, Mama Natura, o sa iti fie din ce in ce mai bine
", i-a spus Catalin Maruta Roxanei Ionescu la Happy Hour.

Zvonurile despre un eventual divort intre Roxana si Laurentiu dateaza de patru ani. In 2008, au aparut in presa poze care il aratau pe el in compania altei femei; atunci, Roxana a negat mult timp orice neintelegere in familia sa si a spus mereu ca 9 ani de relatie si 6 de casnicie sunt mai importanti decat orice barfa.

Zilele trecute, surse din anturajul vedetei au povestit ca Roxana Ionescu a depus actele de divort acum doua luni. Ziarele au scris ca presupusa amanta a lui Laurentiu ar fi chiar sora nasei lor de cununie. La randul ei, si Roxana a fost in vizorul presei, care a speculat ca ea ar fi avut o relatie cu Pepe.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni