• PRO TV
  • Sanii pe care ABIA II POTI CUPRINDE cu privirea. Sunt 100% naturali! Posesoarea lor si-a angajat firma de paza :)

Sanii pe care ABIA II POTI CUPRINDE cu privirea. Sunt 100% naturali! Posesoarea lor si-a angajat firma de paza :)

Sanii pe care<span style="color:#f00;"> ABIA II POTI CUPRINDE cu privirea.</span> Sunt 100% naturali! Posesoarea lor si-a angajat firma de paza :)

Femeia cu cei mai mari sani din lume afirma ca a fost nevoita sa isi angajeze oameni care sa ii asigure paza si protectia. Acest fapt se datoreaza dorintei femeii de a se apara impotriva pretendentilor care o urmaresc.

Annie Hawkins-Turner, in varsta de 53 de ani, a atins recordul absolut in materie de marime a cupei sutienului. Americanca poarta masura 102ZZZ, valoare care i-a asigurat si un loc in Cartea Recordurilor, la sectiunea „breaking breasts”.


Desi, in copilarie, erau considerati ridicol de mari, sanii i-au facilitat doamnei Hawkins-Turner dezvoltarea unei cariere ca „fantasy model”, o denumire pe care ea insasi si-a atribuit-o.


Annie Hawkins-Turner
se declara mandra de modul in care arata, irealii sani facand-o celebra in intreaga lume.

Nimeni nu arata ca mine. Sunt una la un milion! Pot fi imitata, dar niodata duplicata! Chiar am nevoie de protectie, deoarece exista oameni care ma urmaresc!” citeaza dailymail.co.uk. In plus, detinatoarea celor mai mari sani naturali din lume participa si la un reality show in care sunt supuse analizei fetisurile sexuale ale oamenilor.

Uneori celebritatea nu este suficienta pentru a asigura fericirea si bunastarea. Annie Hawkins-Turner, care sufera de gigantomastie – o afectiune care implica cresterea progresiva a tesutului mamar, recunoaste ca sanii ii creeaza numeroase probleme zilnice, precum durerile de spate sau incapacitatea de a se putea ridica singura. Nici centura de siguranta nu ii este draga americancei, deoarece ii preseaza prea tare sanii.

Cu toate ca are aceste probleme, imaginea de sine pozitiva nu ii poate fi cu nimic diminuata!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni