• PRO TV
  • Cristiana Raduta, cea mai dorita femeie a anilor 2000, este acum de nerecunoscut. Cum arata artista care spargea topurile cu piesa "Amor, amor"

Cristiana Raduta, cea mai dorita femeie a anilor 2000, este acum de nerecunoscut. Cum arata artista care spargea topurile cu piesa "Amor, amor"

Cristiana Raduta, cea mai dorita femeie a anilor 2000, este acum de nerecunoscut. Cum arata artista care spargea topurile cu piesa "Amor, amor"

In urma cu 10 ani, Cristiana Raduta cucerea lumea muzicii romanesti, cu ajutorul lui Laurentiu Duta, si devenea una dintre cele mai apreciate cantarete, fiind adeseori considerata o Madonna autohtona.

Sexy, nonconformista si total lipsita de inhibitii, Cristiana Raduta a devenit rapid un nume in industrie dupa aparitia videoclipului "Amor, amor".

Clipul piesei a fost, la vremea respectiva, in 2000, cel mai scump videoclip realizat in Romania si a costat 50.000 de euro. Iar Cristiana a pozat, lipsita complet de inhibitii, in Playboy, intr-unul dintre cele mai incendiare pictoriale.

Cum arata Regina Telenovelelor in costum de baie. Adevarul despre corpul Thaliei, la 42 de ani

Impreuna cu 3 Sud Est si Animal X, Cristiana reusea in anii 2000 sa umple salile de spectacole, in turneul Anti-Drog. Melodiile "Voi fi a ta" si "Amor, amor" au ocupat primele pozitii ale topurilor de specialitate saptamani la rand, iar clipurile inedite aprindeau imaginatia barbatilor, care isi doreau sa stie cat mai multe lucruri despre artista.

Insa, la fel cum a aparut, Cristiana a si disparut din peisajul muzical, doar pentru ca si-a dorit sa fie actrita. Intre timp, s-a si casatorit cu un celebru om de afaceri, cu care avea o relatie de foarte multa vreme si care a dus-o sa traiasca in Franta.

Din cand in cand, insa, Cristiana se mai intoarce in Romania, dar numai ca sa joace in piese de teatru. Ea are o colaborare fructuoasa cu Teatrul Metropolis, unde joaca alaturi de Adela Marculescu, Damian Crasmaru si Lucian Ghimisi, in "Floare de cactus", in regia lui Alice Barb.

In ciuda faptului ca are un sot iubitor, o viata frumoasa si o cariera exact asa cum si-a dorit, Cristianei ii lipseste ceva, un copil. Potrivit cancan.ro, surse din cercul acesteia de prieteni ne-au dezvaluit ca artista nu a reusit sa ramana pana acum insarcinata, desi, atat ea cat si sotul sau isi doresc enorm sa devina parinti. Minunea nu s-a intamplat pana in acest moment, insa, atat actrita, cat si sotul sau nu si-au pierdut sperantele.

Citeste mai multe si vezi imaginile pe cancan.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni