• PRO TV
  • Vedetele si talentele lor artistice din copilarie

Vedetele si talentele lor artistice din copilarie

Vedetele si talentele lor artistice din copilarie

Postul ACASA a implinit pe 2 februarie 12 ani. Pentru a marca acest moment o parte dintre vedetele postului au fost rugate sa-si aminteasca cate o intamplare amuzanta de pe vremea cand aveau 12 ani.

Mihai Petre (foto), interpretul lui Radu Vulturesco in „Aniela”, de la ACASA si membru al juriului Dansez pentru tine, emisiune difuzata de Pro Tv, isi aminteste  cu nostalgie aceea perioada.

„La 12 ani am inceput sa dansez asa ca nu voi uita niciodata aceasta varsta. Dar amuzant este ca, la inceput, eram foarte fericit nu pentru ca mergeam la dans, ci pentru ca mancam jeleuri. Langa sala exista un magazin unde ma opream, imediat cum se terminau orele, si de unde, fara stirea mamei, imi umpleam buzunarele cu jeleuri. Avem intotdeauna grija sa le mananc pana acasa. In timp am indragit si dansul, dar la inceput mergeam cu drag la sala pentru jeleurile cu gust de fructe pe care le mancam pe nerasuflate”.

Adela Popescu
, interpreta Anielei din telenovela cu acelasi nume, isi lua munca foarte in serios inca de mica:

„La 12 ani participam la primul meu festival international de muzica, la Onesti. Pentru ca eram la inceput de drum si nu prea stiam cum trebuie sa-ti menajezi vocea inainte de concurs, eu m-am luat cu joaca si am inceput sa sar coarda vreo 2 ore. Cand am intrat pe scena eram transpirata, obosita si clar nu in cea mai buna forma. Cu toate acestea  am luat premiul intai si am fost tare mandra de mine”.

Mircea Solcanu
, participant de seama la „Cantarea Romaniei”:

“La 12 ani faceam primele mele cursuri de chitara la Palatul pionierilor din Constanta. Aveam chitara mea pe care mi-o cumparase mama si pe care inca o pastrez la Constanta. Intr-o zi ne-au anuntat pe mine si pe colega mea, Andreea Banica, ca vom urca pe scena la “Cantarea Romaniei”. Ne-am pregatit, am mers acolo si ne-am intors acasa cu o mentiune. Timp de doi ani am mers cu regularitate la cursurile de chitara”.

Intra pe www.perfecte.ro sa citesti si despre alte vedete.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni