• PRO TV
  • Recunosti copilasul simpatic din poza? Azi e unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de la noi: VIDEO

Recunosti copilasul simpatic din poza? Azi e unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de la noi: VIDEO

<span style="color:#f00;">Recunosti copilasul simpatic din poza?</span> Azi e unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de la noi: VIDEO

Un moment special la "Happy Hour".

Pepe a venit la Catalin Maruta in emisiune sa isi sarbatoreasca ziua de nastere, pe 20 iulie. Atunci, el a declarat ca se simte cel mai fericit barbat si ca acesta a fost cel mai bun an din viata sa: s-a casatorit, are o fetita si, impreuna cu Raluca, sotia sa, si-a cumparat o casa.

Maruta i-a facut numeroase surprize si a realizat un filmulet special pentru el cu imagini din copilaria artistului.

Mai mult decat atat, el i-a facut cadou si un hanorac in dungi pe seama caruia cei doi s-au amuzat copios. Maruta a vrut sa il ajute pe Pepe sa rada de Marioara Zavoranu care a declarat ca si-ar dori sa il vada dupa gratii, asa ca i-a adus si un pistol cu care "sa se impuste", dar si vestimentatie de inchisoare.

AZI, de la 17:30, Pepe revine in platoul "Happy Hour", unde va dezvalui detalii din culisele impacarii cu fosta sotie, Oana Zavoranu.



Vezi imaginile pe care sarbatoritul Pepe le-a privit cu sufletul la gura. Printre altele, de ziua lui cantaretul a primit la Happy Hour un cadou mai special - un montaj video cu amintiri din copilarie :)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni