• PRO TV
  • Transformarea unui sex-simbol din anii '90. Cum arata acum colega Pamelei Anderson din "Baywatch": FOTO

Transformarea unui sex-simbol din anii '90. Cum arata acum colega Pamelei Anderson din "Baywatch": FOTO

Transformarea unui sex-simbol din anii '90. Cum arata acum colega Pamelei Anderson din "Baywatch": FOTO

Pe vremea cand juca in cunoscutul serial "Baywatch", Nicole Eggert era una din cele mai dorite femei. Blonda, inalta, supla - arata de vis in celebrul costum rosu de salvamar.

Trecerea anilor si cele doua nasteri si-au pus amprenta pe trupul actritei, care s-a ingrasat destul de mult in ultimii ani.

Nicole Eggert a fost unul dintre personajele principale ale serialului "Baywatch" in perioada 1992-1994, insa, acum, la 40 de ani, aspectul ei nu mai aminteste deloc de salvamarul sexy din trecut, scrie Daily Mail.

Actrita este acum mama a doi copii, Dilyn (14 ani) - din casatoria cu Hustin Herwick (2000-2002) - si Keegan (un an si sase luni).


 

In aceasta saptamana, actrita a fost protagonista emisiunii "What Not to Wear", de pe postul TLC, unde invitatele sunt supuse unui proces de transformare fizica ce implica schimbarea totala a garderobei.

Vedeta nu a facut un secret din faptul ca s-a lupta in ultimii ani sa scape de greutatea acumulata dupa sarcini si nici nu a parut deranjata de a cere ajutorul stilistilor de la "What Not to Wear".

"M-am cam ingrasat in ultimii ani. Am avut doi copii, deci acum ma imbrac cu ceva comod si nu prea ma mai gandesc la asta", dezvaluie actrita..


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni