• PRO TV
  • Nea Marin a urlat ca din gura de sarpe! Vezi ce farsa i-au facut angajatii de la circ si vedetele

Nea Marin a urlat ca din gura de sarpe! Vezi ce farsa i-au facut angajatii de la circ si vedetele

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Nea Marin a urlat ca din gura de sarpe!</span> Vezi ce farsa i-au facut angajatii de la circ si vedetele

Nea Marin s-a urcat inaintea spectacolului intr-un candelabru care il ridica foarte sus,  pentru a vedea daca ii va reusi un numar pentru circ.

Doar ca odata urcat sus, nimeni nu mai putea, respectiv nu mai voia sa il dea jos. Angajatii italieni ai circului au „incercat” din rasputeri sa il coboare pe Nea Marin cat mai repede cu putinta, insa fara nici un rezultat.

 Nu mica le-a fost bucuria celor 4 vedete cand s-au vazut scapate de Nea Marin timp de 40 de minute.

„Iti dau 10 milioane, lasa-l acolo doua zile”, e comentat Jean de la Craiova cand a vazut ca nimeni nu mai poate sa il coboare pe Nea Marin din candelabru.

 „Ba eu fac atac de panica, mor. De azi incolo tu cu mine nu mai ai trai. Ati incurcat-o toti italienii si toti romanii cu mine”, a urlat Nea Marin ca din gura de sarpe cand si-a dat seama ca nu mai poate sa coboare si ca nimeni nu se grabeste sa il dea jos.

 Toti concurentii au ramas uimiti de reactia lui Nea Marin: „Facea ca un drac, era turbat. Sa vezi un om la 50 de ani care face asa, e ceva”, a declarat plin de uimire Catalin Morosanu.

 „Merita o d-asta, trebuia sa i-o faca cineva”, a ras Diana Dumitrescu pe sub mustati

Vezi emisiunea integral pe Voyo.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni