• PRO TV
  • Duminica, 26 august, clujenii sunt asteptati sa-si sustina eroii la show-urile “Romanii au talent”

Duminica, 26 august, clujenii sunt asteptati sa-si sustina eroii la show-urile “Romanii au talent”

<span style="color:#f00;">Duminica, 26 august, </span>clujenii sunt asteptati sa-si sustina eroii la show-urile “Romanii au talent”

Ardealul are talent! Si inca din plin. Au demonstrat-o sutele de oameni care au participat la Cluj la preselectiile pentru emisiunea "Romanii au Talent''. Fiecare a incercat sa iasa in evidenta si sa impresioneze, pentru ca toti viseaza sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Nerabdatori, multi oameni s-au asezat de la prima ora in fata hotelului ''Belvedere'' din Cluj. Cu multe emotii, dar cu o determinare de neclintit au vrut sa faca impresie si si-au repetat numerele pana cand au intrat in sala.
 
Cantareti,
dansatori, acrobati sau hairstilisti nonconformisti, concurentii de la cel mai mic pana la cel mai mare, au defilat pe scena. Dar ...pana sa ajunga in fata juriului, au fost incurajati ca de obicei de Smiley si Pavel Bartos, ca sa le mai treaca emotiile.
 

Pe 25 si 26 august, de la orele 12:00 si 19:00, la Teatrul  Maghiar de Stat, Clujul trece din nou la treaba!

Cei mai talentati ardeleni vor urca pe scena show-ului “Romanii au talent” in incercarea de a-I impresiona pe Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu si de a intra in cursa pentru premiul de 120.000 de euro.

Asteptarile sunt mari, iar spectacolul se anunta unul nemaipomenit. Anul trecut, pe aceeasi scena au urcat marele castigator Cristian Gog, dar si alte nume care au ramas in istoria talentulu de la ProTV: ceterasul Vasilica Godja, dansatorul Vlad Jucan sau naista Oana Lianu.

Asadar, sambata si duminica, de la orele 12:00 si 19:00 (in ambele zile), clujenii sunt asteptati la Teatrul Maghiar de Stat, la un spectacol de zile mari. Baletul coordonat de Edi Stancu va fi si el acolo cu un moment specil. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile! 

 



Eroi, sa trecem la treaba! Daca sunteti prin Oradea, pe 28 august sunt inscrieri la “Romanii au talent”, hotel Ramada, ora 10:00

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni