• PRO TV
  • Bianca Dragusanu, primele reactii dupa Serviti, va rog: “Nu sunt nici fitoasa, nici parsiva, nici rautacioasa!”

Bianca Dragusanu, primele reactii dupa Serviti, va rog: “Nu sunt nici fitoasa, nici parsiva, nici rautacioasa!”

Bianca Dragusanu, primele reactii dupa Serviti, va rog: <span style="color: rgb(255, 0, 0);">“Nu sunt nici fitoasa, nici parsiva, nici rautacioasa!”</span>

Bianca Dragusanu a acordat un interviu exclusiv pentru protv.ro, in care vorbeste despre emisiunea "Serviti, va rog", cum i s-a parut viata la circ si ce parere are despre Nea Marin.

Grea munca la "Serviti, va rog"?

A fost o provocare, nu e deloc usor sa faci fata. Am spalat toaletele, am curatat adaposturile animalelor, am hranit animalele, am impartit fluturasi pe plaja timp de patru ore, cand afara erau 40 de grade, am facut curatenie in rulotele proprietarilor, am spalat pe jos, am spalat rufe si toate aceste lucruri m-au adus la epuizare.

De aceea au existat momente in care am spus ca nu mai pot, tocmai pentru ca am fost foarte solicitata fizic. Dupa cum ati vazut, colegii mei de echipa nu s-au plans de mine, au vazut ca i-am ajutat cum am putut. Trebuia sa fii si haios, serios, rabdator si trebuia sa treci prin toate starile. Am fost solicitata atat fizic, cat si psihic. Usor nu mi-a fost.


Este Nea Marin exigent cu concurentii? I-ai spus in nenumarate randuri ca e "terorist"

Cred ca e unul dintre oamenii cei mai activi, sanatosi si disciplinati pe care eu i-am cunoscut vreodata. L-am facut terorist pentru ca incerca sa ma extenueze din toate punctele de vedere, atat fizic, cat si psihic. A profitat de orice moment in care eu incercam sa ma odihnesc si a fost foarte sacaitor.

Decolteul care intalneste crapatura rochiei. Este imaginea incredibil de sexy prin care Alexandra Stan isi promoveaza urmatorul single

Imaginile cu care si YouTube-ului i-a fost RUSINE. In ce s-a transformat la 23 de ani una dintre copilele inocente ale Hollywoodului



Cum ti se pare viata la circ?

A fost o experienta buna, am fost nevoita sa-mi depasesc niste limite si mi-am dat seama ca e un domeniu foarte serios, care presupune multa educatie, multa munca, mult suflet. In spatele dansurilor si al reprezentatiilor exista ani de pregatire, iar eu am fost profund impresionata de oamenii pe care i-am cunoscut acolo.

Show-ul SERVITI, VA ROG e disponibil integral pe voyo.ro

Angajatii circului spun ca se asteptau sa muncesti mai mult. De ce au avut impresia ca nu ai facut destul?


Eu cred ca am facut exact tot ce am putut sa fac. Toti avem niste limite, eu am facut exact ce am stiut si cat am putut. Imi doream sa ma ridic la nivelul asteptarilor, dar consider ca am facut fata cu bine unor situatii total straine pentru mine.

Ce le transmiti celor care spun ca esti anorexica?


Atat timp cat eu ma simt bine in pielea mea, nu conteaza cate kilograme am. Insist asupra disciplinei din viata mea si vorbesc aici despre faptul ca nu fac eforturi, nu ma abtin de la nimic, ci sunt disciplinata. 



Crezi ca intre Vica si Augustin exista "chimie"?

Vica si Augustin sunt prieteni si pentru ca sunt doi oameni extraordinari era normal sa se inteleaga foarte bine. Stiu, de asemenea, ca se cunosc de foarte mult timp.

Unde ai invatat sa vorbesti asa bine limba italiana?

In urma cu ceva ani aveam o mica afacere cu utilaje de constructii pe care le aduceam din Italia si asa am invatat. In plus, e o limba care imi place foarte mult.

Mai stii si alte limbi straine?

Da, spaniola, franceza, engleza. 

Unde ai invatat sa vorbesti engleza?


La scoala. Imi plac mult filmele, imi place muzica R&B si, mai mult, am norocul sa invat foarte repede ceva ce imi place.

Cum te-ai simtit cand ai vazut cat de mult s-a atasat micul Sean de tine?

Am fost coplesita de atentia lui si mi-a fost foarte greu cand ne-am despartit, pentru ca intre noi a fost o relatie speciala. Cred ca asta denota ca eu sunt un om sensibil, care a avut grija sa se faca placut. Cred ca asta inseamna ca nu sunt nici fitoasa, nici parsiva, nici rautacioasa.

Am ramas prietena cu toti oamenii de la circ si chiar am luat masa cu ei in familie, dupa ce am plecat.

Imi plac foarte mult copiii, iar Sean este unul dintre cei mai draguti copii pe care i-am cunoscut vreodata. E foarte inteligent, foarte activ, stie o multime de lucruri, mi-as dori foarte mult un copil care sa semene cu Sean.



Ai lipici la copii?

Toti  copiii trag la mine. Cei mai multi fani ai mei sunt copiii, de la 5 ani, la 12 ani. Unele fetite imi spun ca atunci cand vor sa fie mari vor sa fie Bianca Dragusanu.

Te gandesti sa devii mama curand?


E prea devreme, acum am alte prioritati, dar stiu ca se va intampla si asta atunci cand va vrea Dumnezeu. 

Cat ti-a venit factura la telefon dupa cele cateva zile petrecute la circ? Cam cat ai vorbit? Nea Marin zice ca mult

Cand am ajuns la "Serviti, va rog" treceam printr-o perioada dificila. Prietenii erau preocupati de mine si de cum ma simt si trebuia sa dau multe explicatii tuturor, sa-i linistesc. Am incercat sa impac pe toata lumea. Nu conteaza suma atat timp cat eu mi-am rezolvat problemele. Sunt un om independent, n-am datorii, asa ca important pentru mine e faptul ca mi-am linistit apropiatii, nu cat am platit.



Tu esti o femeie frumoasa. Cum vrei sa ii faci pe oameni sa vada dincolo de aparente? 

Nu cred despre mine ca sunt neaparat o femeie frumoasa, cred ca sunt un om bun, sufletist, onest si poate toate astea laolalta ma fac un om frumos.

Cum lupti cu ideile preconcepute?


Cred ca aparentele insala, iar eu nu judec dupa aparente.

Daca ar fi sa alegi: Logan sau X5?


Unele alegeri sunt foarte evidente in viata mea: Am X6.

Smiley sau Pavel Bartos?

Il aleg pe Wilmark.

Barbie sau Matrioska?

Intre Barbie si Matrioska il aleg pe Ken.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni