• PRO TV
  • Cum se pregateste Maruta inainte sa intre in direct la Happy Hour. Imaginile pe care nu le vei vedea NICIODATA la TV:

Cum se pregateste Maruta inainte sa intre in direct la Happy Hour. Imaginile pe care nu le vei vedea NICIODATA la TV:

Cum se pregateste <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Maruta</span> <span style="color: rgb(255, 0, 0);">inainte sa intre in direct la Happy Hour.</span> Imaginile pe care nu le vei vedea NICIODATA la TV:

“10, 9, 8, …… 3, 2…”, rasuna glasul regizorul de platou, in intreg studioul, semn ca adrenalina a atins deja un nivel ametitor si putine secunde ne mai despart de direct.

Bandul incepe sa cante binecunoscutul refren “Lasa tot, esti la Happy Hour…”, Catalin Maruta isi pregateste vorbele iscusite, pe alocuri ironice, cu care va anunta subiectul zilei, invitatii isi asteapta cuminti randul, iar publicul aplauda frenetic.

E tabloul cu care Maruta & co. ne-au obisnuit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17.45. Misiunea lor incepe insa mult mai devreme de aceasta ora, cu multa alergatura, filmari pe teren, discutii nesfarsite pana tarziu in noapte cu vedetele invitate si sedinte in care se nasc cele mai tari idei. ”Suntem o echipa si ne repartizam sarcinile zilnic, ne organizam in asa fel incat sa iasa totul snur, sa aiba cursivitate si sa prezinte interes”, spune Maruta. Dupa o zi intreaga de filmari, interviuri, farse, sedinte si telefoane, echipa se reuneste la Buftea, unde agitatia este la ea acasa.

Citeste si:

Top NUDURI in lumea muzicala. 7 cantarete care au pozat GOALE. FOTO

Borcea fierbe de furie cand vede pozele astea. Alina, sotia lui, a pozat aproape GOALA. FOTO

Catalin Maruta
isi repeta monologul zilei, cu seriozitate si foarte concentrat, la fel de autentic ca si pe ecran, aruncandu-si apoi o ultima privire pe desfasuratorul editiei. Intotdeauna sta de vorba cu invitatii inainte de emisiune. “Si asta din mai multe motive”, spune el. ”Imi place, in primul rand, sa dezghet atmosfera inca din culise, e important ca invitatul si gazda sa rezoneze, cand incepe transmisia. Se creeaza o ”chimie”, ceva care ne permite sa comunicam relaxati, indiferent ca e un subiect sensibil si romantic sau, dimpotriva, unul palpitant si dramatic.”

Cat despre agitatia din jurul lui – bandul repeta neincetat, invitatii intra si ies de la machiaj, cei din echipa pun la punct ultimele detalii – prezentatorul Happy Hour spune ca totul este un haos bine controlat, ca ceea ce se vede pe ecrane ascunde in spate efotul unei intregi echipe, bine coordonate, care stie pas cu pas ce are de facut.

Mai jos poti vedea cum arata desfasuratorul Happy Hour.



Din 3 septembrie, Maruta si gasca sa se intorc la Pro Tv cu un nou sezon Happy Hour.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni