• PRO TV
  • Gina Pistol defileaza intr-o tinuta semnata de Edi Vasile

Gina Pistol defileaza intr-o tinuta semnata de Edi Vasile

Gina Pistol defileaza intr-o tinuta semnata de Edi Vasile

Maine seara, intr-un club din Mamaia, castigatorul celui de-al XI-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine lanseaza prima colectie vestimentara.

 

Castigatorul celui de-al XI-lea sezon al mult asteptatului show Dansez pentru tine, Edi Vasile, si-a vazut inca un vis implinit. Cunoscuta fiind pasiunea sa pentru moda, Edi si-a dorit dintotdeauna sa lanseze o colectie proprie, iar maine seara, oaspetii unui club din Mamaia o vor putea admira chiar pe Gina Pistol defiland intr-una din creatiile fostului concurent al emisiunii de la ProTv.

Linia vestimentara, care cuprinde 11 piese, vorbeste despre iubire, iar Edi a intitulat-o Kiss tocmai pentru ca sarutul este primul gest care leaga doi indragostiti. „Am folosit materiale diafane si culori foarte calde. Am incercat sa am linii cat mai clasice, dar creatiile sunt puternic accesorizate cu tinte, capse, pietre si paiete, fiind foarte potrivite pentru scena si adresate in mod special artistilor”, a marturisit Edi, foarte fericit ca isi mai vede inca un vis implinit. 

Edi, cel care danseaza in trupa celebrei Antonia, spera ca o va vedea chiar pe aceasta purtand una dintre creatiile sale in urmatorul ei videoclip. „Antonia este o persoana deosebita si ma simt foarte bine in trupa ei de dansatori”, a mai dezvaluit acesta.

Tocmai pentru ca dansul se numara printre pasiunile marelui castigator, cei prezenti in club il vor putea urmari pe Edi intr-un numar de dans spectaculos, a carui coregrafie a fost realizata de Emil Rengle, membru al baletului emisiunii Dansez pentru tine

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni