• PRO TV
  • Andra si Catalin Maruta au asistat la inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume

Andra si Catalin Maruta au asistat la inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume

Andra si Catalin Maruta au asistat la inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume

Indragostiti de minunile pe care le poate oferi o vacanta ca in \"1001 de nopti\", Andra si Catalin Maruta s-au intors in acest inceput de an in Dubai.

Prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la Pro Tv si sotia sa, insotiti de prieteni, au sarbatorit Revelionul in preajma celei mai inalte cladiri din lume, au facut plaja in luna ianuarie si nu au ratat nici un loc de distractie din vestitul Dubai.

Cum au petrecut cei doi? Cu focuri de artificii, petreceri demne de Hollywood si mult dans in noaptea dintre ani: ”Revelionul organizat a fost ceva ce nici filmele spectaculoase de peste Ocean n-ar putea cuprinde, din simplul motiv ca Dubai nu incape nici pe pelicule, nici in albume foto, imaginile aduse pe post de suvenir nu indreptatesc realitatea de-acolo. A fost un Revelion ca o poveste din ”1001 de nopti”, cu mult dans si niste focuri de artificii cum n-am vazut nicaieri in lume. Am dansat nebuneste, iar pe la jumatatea noptii, fetele au ramas fara pantofi, noi ne-am dat jos sacourile, cam asa faceau toti si chiar simteai nevoia sa fii in acord cu schimbarile halucinante de cadru”, isi aminteste Catalin Maruta.

Cele doua vedete au avut timp si de plimbari, asa ca au inceput sa exploreze treptat imprejurimile statiunii Jumeirah, unde au fost cazati. S-au distrat la Wild Wadi Water Park, un parc acvatic exceptional, si-au incarcat bateriile la Jumeirah Beach, au vizitat Palm Islands, un grup de insule cu amenajari dispuse in asa fel incat statiunea are forma unui palmier oglindit in mare, si pana si aeroportul le-a taiat rasuflarea pentru ca arata, dupa cum povestesc cei doi, ca un veritabil muzeu. Andra si Catalin nu puteau rata nici cea mai inalta cladire din lume, despre care toata planeta a vorbit la inceputul acestui an si la a carei inaugurare au asistat intr-un mod original: de la balcon. ”Din balconul camerei noastre de  hotel se vedea totul foarte bine, nici nu cred ca ne mai auzeam unul pe celalalt, am comunicat prin gesturi si sunete nearticulate, a fost ceva inimaginabil. Turnul are 828 de metri, e colosal si intimidant, te apuca frisoanele cand il vezi, nu-ti vine sa crezi ca omul a construit asa ceva. Noua ne-a placut enorm si ni s-a parut clar o victorie a omului asupra prejudecatilor si fricii. Stiu, demersul a fost criticat pe mapamond, stiu ca un arhitect german a spus, de exemplu, ca e o risipa inutila si o grandomanie tipic orientala, ca niciodata americanii (vestiti pentru spiritul practic) n-ar fi construit asa ceva, doar pentru a demonstra suprematia puterii asupra utilului. Dar dincolo de polemicile astea, Burj-Khalifa este o minune contemporana a lumii”, povesteste Catalin Maruta.

Care este cea mai frumoasa amintire cu care cei doi s-au intors acasa? Vizita intr-un parc foarte ingenios, care le-a dat senzatia ca se afla, dintr-o data, la mii de kilometri deparare: ”Asa, ca o amintire sentimentala, romantica, a ramas un parc aflat nu departe de hotelul nostru. Am descoperit un fel de Venetie reconstruita, cu tot ce presupune, inclusiv gondole. Asta ne-a dat senzatia ca am evadat o zi din Orient si am facut o escapada in Italia, iar seara ne-am intors la Medinat Jumeirah. Bine, arhitectura acestei Venetii este adaptata clar la stilul Oriental, deci sa ne intelegem, nu este o copie kitsch a Venetiei originale, cum au americanii prin Nevada si mai stiu eu pe unde, este o reinventare a Venetiei, sub alta alura, doar gondolele persista in cadru, ca element comun cu Europa. Dar si ele au parca ceva oriental, e foarte interesant. Ne-am simtit exceptional, oricine ajunge acolo devine robul acestui loc si vrea sa revina cu orice chip”, a mai spus Catalin Maruta.   

Intrebati de ce au ales aceeasi destinatie pentru vacanta ca iarna trecuta, Andra si Catalin au concluzionat, la unison: nu ai cum sa te saturi de acest colt de lume. ”De cand ne-am intors din Dubai anul trecut pe vremea asta, noi am amenintat foarte serios ca ne vom intoarce acolo pentru Revelionul urmator. Asa ca noi si prietenii nostri, Arpi si Anne, am fost consecventi. Si, in afara de faptul ca ne-a placut la nebunie sejurul de anul trecut, a mai existat un alt motiv, si mai concret: mai ramasesera destule locuri de vazut... si stari de descoperit. Dubai e un loc atat de complex, incat va garantez ca, si daca vom merge acolo zece Revelioane la rand, tot nu vom fi plictisiti vreodata de locuri si atmosfera, dimpotriva, vom avea vesnic ceva nou de experimentat”, au incheiat cei doi.   
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni