• PRO TV
  • Topul celor mai nereusite cladiri. Ai locui in "cladirea-elefant" sau intr-o "minge"? FOTO

Topul celor mai nereusite cladiri. Ai locui in "cladirea-elefant" sau intr-o "minge"? FOTO

Topul celor mai nereusite cladiri. Ai locui in "cladirea-elefant" sau intr-o "minge"? FOTO

Daca weekendul trecut ai vazut cum arata cele mai traznite constructii din lume, astazi iti prezentam topul celor mai nereusite cladiri din lume. Dorite a fi inovatoare, originale, cladirile urmatoare au devenit comice, bizare, destul de nereusite. Tie care ti se pare mai neinspirata?

Edificiul Mirador din Madrid (Spania), a fost realizat de arhitecti olandezi. Cladirea masoara peste 63 metri inaltime. Punctul de maxima luminozitate al acestei cladiri il constituie insa gaura mare din centru, pozitionata la 36.8 metri deasupra solului. Culorile diferite reprezinta blocuri diferite, ce ofera nu mai putin de noua tipuri diferite de apartamente.

Imensa "cladire-elefant" este situata in Bangkok, Thailanda
.
 Ferestre mici, plictisitoare? Nicidecum. Te-ai saturat de monotonia cladirilor albe? De stalpii de teracota si de sticla stralucitoare? Primele trei nivele ale cladirii Portland, aflata in Oregon (SUA), sunt acoperite in placi de culoare verde inchis. Desi departe de cladirile albe, monotone, vrand sa atraga atentia, Portland cade insa in extrema cealalata, a penibilului.

 Constructia Hotelului Ryugyong
, din Pyongyang, a inceput in 1987 si s-a finalizat abia in 1992, din cauza lipsei de fonduri. Structura de baza a cladirii a fost terminata, dar fara nici o elevatie, rezultatul fiind acest... monstru.

Situate printre vile pitoresti, intr-un oras de pe coasta (Ilfracombe, Devon), cladirile de mai jos amintesc mai degraba de turnurile vechi de gaze decat un teatru.

Intra pe www.incont.ro citeste mai multe despre acest subiect si vezi galeria foto!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni