• PRO TV
  • Kate Hudson, sofisticata si feminina pe covorul rosu. Vezi rochia transparenta care a atras toate privirile: FOTO

Kate Hudson, sofisticata si feminina pe covorul rosu. Vezi rochia transparenta care a atras toate privirile: FOTO

Kate Hudson, <span style="color:#f00;">sofisticata si feminina pe covorul rosu.</span> Vezi rochia transparenta care a atras toate privirile: FOTO

Vedetele adora sa fie in centrul atentiei, dar la evenimente mondene, precum Festivalul de Film de la Venetia din 2012, unde concentratia de staruri pe metru patrat este foarte mare, concurenta este dura.

Ca sa fie sigure ca atrag blitzurile fotografilor in directia care trebuie, unele vedete apeleaza la tot felul de trucuri: o rochie ceva mai sexy decat prevede bunul simt, un pic mai multa piele la vedere sau apar pe covorul rosu fara lenjerie intima.

Cam asa a aparut si actrita Kate Hudson la Festivalul de la Venetia, unde si-a promovat noul film “The Reluctant Fundamentalist” imbracata intr-o rochie mulata din dantela, de culoarea pielii, creatie din colectia de toamna a Versace.

Vedeta, care a venit la brat cu logodnicul sau Matt Bellamy, a aratat absolut fabulos si a fost una din cele mai elegante prezente de la eveniment, dar fanii si presa nu s-au putut abtine sa nu-si puna o intrebare elementara: oare poarta lenjerie intima sau nu?, avand in vedere taieturile indraznete ale rochiei sale.






FOTO: Hepta

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni