• PRO TV
  • Cum te vede copilul tau cand esti beat. Reclama anti-alcool care a pus pe ganduri sute de mii de oameni: VIDEO

Cum te vede copilul tau cand esti beat. Reclama anti-alcool care a pus pe ganduri sute de mii de oameni: VIDEO

<span style="color:#f00;">Cum te vede copilul tau cand esti beat. </span>Reclama anti-alcool care a pus pe ganduri sute de mii de oameni: VIDEO

Pentru un copil, monstrii pot exista si in viata reala.

Acesta este mesajul tulburator al reclamei finlandeze "Fragile Childhood - Monsters".

In Finlanda, un studiu din 2005 arata ca alcoolul este cauza principala a deceselor in randul barbatilor, si a doua cauza in randul femeilor. Statisticile aratau ca alcoolul a omorat mai multi finlandezi cu varste cuprinse intre 15 si 64 de ani decat bolile cardiovasculare sau cancerul.

Fiecare finlandez a baut in 2005, in medie, echivalentul a cate 10.5 litri de alcool pur, scria bbc.co.uk  in 2006. Din pacate, de atunci lucrurile s-au schimbat prea putin in bine. In 2011, consumul de alcool pur pe cap de persoana a scazut doar la echivalentul a 10 litri.


Aceasta este cea mai recenta reclama anti-alcool din Finlanda, parte a unei campanii care tinteste reducerea consumului de alcool, prin evidentierea efectelor indirecte pe care le are asupra copiilor. Pana acum, aproape 400.000 de oameni au vazut acest clip pe Youtube:




Citeste si:

Povestea lor de dragoste bate orice film! Un accident le-a schimbat radical viata, dar sentimentele au ramas la fel. Vezi imaginile care au emotionat milioane de oameni

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni