• PRO TV
  • Toamna asta, ce se intampla in "Las Fierbinti" afla toata tara. Cine este frumoasa Manuela, noua aparitie din serial

Toamna asta, ce se intampla in "Las Fierbinti" afla toata tara. Cine este frumoasa Manuela, noua aparitie din serial

Toamna asta, ce se intampla in "Las Fierbinti" afla toata tara. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Cine este frumoasa Manuela,</span> noua aparitie din serial

In cel de-al doilea sezon care debuteaza la ProTV si pe Voyo.ro joi, 27 septembrie, de la 20.30, Alina Chivulescu este nevasta de primar in “Las Fierbinti”.

Toamna asta, ce se intampla in “Las Fierbinti” afla toata tara! La ProTV debuteaza pe 27 septembrie de la 20.30 cel de-al doilea sezon al super serialului de succes, care va aduce multe noutati!

Pe Voyo.ro puteti vedea toate episoadele din sezonul 1 din "Las Fierbinti"


Una dintre aceseta este Alina Chivulescu, actrita care se alatura echipei cu un rol colorat,effervescent si plin de umor. “Las Fierbinti este un serial foarte bine facut, iar eu am urmarit cu foarte mare drag primul sezon. Astfel ca am acceptat bucuroasa propunerea de a avea un rol in aceasta productie”, marturiseste Alina.

Personajul sau, Manuela, este cea care ii va cuceri inima primarului Vasile (Gigi Ifrim). “Manuela vine de la Slobozia si se marita cu primarul. E colorata si la propriu si la figurat”, spune Alina despre personajul sau pentru care a imbracat cele mai pestrite haine, in spiritul inconfundabil ”Las Fierbinti”. ”E exemplul clar de ''asa nu'': rautaciosa, egoista, manipulatoare si cu gura mare. Are, in schimb, un sot minunat, jucat de Gigi Ifrim”, continua actrita. Cu parul valvoi, cu colanti multicolori si nelipsitele strasuri, Manuela este o aparitie in ”Las Fierbinti”, mai ales ca sosirea ei va influenta vietile tuturor.

Despre filmarile in Fierbinti Targ, localitatea reala care gazduieste si cel de-al doilea sezon al serialului, Alina are numai cuvinte de lauda: ”Cand am ajuns prima oara in Fierbinti si am simtit mirosul, jur ca m-am simtit fericita. Mirosea a iarba, a curat. La 6 seara am vazut cum se intorceau vacile de la pascut. E foarte frumos sa filmezi in locatie reala. Filmam in casele oamenilor, in curtile lor, unii chiar joaca in serial. Atunci iti dai seama ce greu e sa fii autentic. La filmari e o poezie... stau la cadru si atunci cand nu filmez, de dragul colegilor mei... Sunt foarte buni toti, pe bune!!! Rasul incepe de la lectura”, mai spune actrita de la ProTV despre reintalnirea cu regizorul Dragos Buliga, actorii cu care a mai jucat si in alte productii sau Adrian Văncică (Celentano), cel care i-a fost coleg de clasa in facultate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni