• PRO TV
  • Un razboi cat o viata intre surori. Laura Lavric, catre Ecaterina: "Sa spui: Mama, iarta-ma, ca-s nebuna!"

Un razboi cat o viata intre surori. Laura Lavric, catre Ecaterina: "Sa spui: Mama, iarta-ma, ca-s nebuna!"

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Un razboi cat o viata</span> intre surori. Laura Lavric, catre Ecaterina: "Sa spui: Mama, iarta-ma, ca-s nebuna!"

Laura Lavric o acuza pe sora ei, care locuieste in Canada, ca a batut mii de kilometri si nu a dus o floare la mormantul mamei lor, la comemorarea a 5 luni de la decesul acesteia.

"Nebuna, nebunelor, faci familia de ras!", i-a transmis artista Ecaterinei.

Aceasta din urma a povestit la AcasaTV ca mama, in momentul cand a vazut ca este fata, nu baiat, a luat-o si a aruncat-o. O matusa ar fi salvat-o atunci de la moarte.

"De ce iti ponegresti mama. (...) Ti-a crescut fata de la varsta de 2 luni si ti-a dus-o la scoala, pana in clasa a VII-a. Cum poti sa spui ca nu te-a iubit", o intreaba Laura Lavric retoric.

"Surioara, draga, eu nu sunt invidioasa pe tine. M-a inzestrat Dumnezeu si cu voce, dar eu am vrut sa fac facultate, am avut alt drum in viata", a mai declarat Ecaterina la CanCan TV.

Ea a explicat si ce a vrut sa spuna prin acuzatiile de "prostitutie" la adresa cantaretei: in concerte, aceasta ar fi primit bani de la diversi clienti, la fel ca dansatoarele din cluburile de noapte.

Laura Lavric nu vrea nici sa auda vorbele surorii ei, pe care o cearta in continuare ca a pornit un scandal mediatic ce le-a umplut de rusine familia.





Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni