• PRO TV
  • Din 3 octombrie, Tanti Florica este mama serilor de miercuri, la ProTV! Fa cunostinta cu cei cinci copii ai ei:

Din 3 octombrie, Tanti Florica este mama serilor de miercuri, la ProTV! Fa cunostinta cu cei cinci copii ai ei:

Din 3 octombrie, Tanti Florica este mama serilor de miercuri, la ProTV! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Fa cunostinta cu cei cinci copii ai ei:</span>

Patru baieti si-o fata a crescut de una singura Tanti Florica, iar telespectatorii ProTv vor putea sa vada din 3 octombrie, de la 21:30, cat de bine si-a facut meseria de mama. Tania Popa, Octavian Strunila, Bogdan Talasman, Radu Zetu si Toma Cuzin sunt frati in Tanti Florica, unde dau viata unor personaje savuroase.

 

Tania Popa este miercurea, la ProTv, Elena, singura fiica a bagacioasei Tanti Florica. „La 38 de ani este inca singura si suporta glumele care se fac pe seama ei din aceasta cauza. Este singura din casa care are facultate si este o fire optimista, pozitiva si energica. Tocmai pentru ca este atat de plina de viata, mi-a fost foarte usor sa o interpretez”, recunoaste Tania Popa. Desi mama ei nu ezita sa o taxeze ori de cate ori are ocazia, Elena are numai cuvinte de lauda la adresa tanti Floricai: „Are o energie debordanta, este foarte generoasa si este o mama extrem de iubitoare”. 

Cat despre acest rol, Tania Popa marturiseste ca a fost o mare provocare, pentru ca „langa Florin Calinescu trebuie sa fii foarte pregatit. El este un mare improvizator si, ca actor, trebuie sa fii intr-o mare forma ca sa tii pasul cu el.”. 

In timp ce Elena este ambitioasa familiei, Tutu, mezinul familiei, interpretat de Octavian Strunila, se afla pe cea mai joasa treapta a advertisingului. „E foarte savuros personajul”, dezvaluie Octavian Strunila, „pentru ca apare in fiecare episod costumat altfel, fie ca e vorba de supereroi, fie ca e vorba de obiecte sugestive pentru campanii antifumat. Tanti Florica exploateaza acest lucru la maximum si creeaza tot felul de ironii la adresa lui Tutu si a costumelor pe care le poarta”. 

Daca Tutu este mezinul familiei, Vasile, adus in fata telespectatorilor de Radu Zetu, este cel care a fost obligat de circumstante sa fie capul familiei, fiind copilul cel mai mare. „Avand in vedere lipsa tatalui, Vasile a fost un ajutor de baza al mamei, impovarata de griji”, a declarat Radu Zetu.

Nu prea a mers la scoala, pentru ca a avut grija de fratii lui mai mici, asa ca si-a ales meseria de tamplar. Nu o duce foarte bine, pentru ca are de intretinut o familie – o sotie destul de cheltuitoare si un copil. Ar dori sa-i ofere copilului tot ce e mai bun, iar atunci cand il napadesc grijile tot la mama Florica merge sa se planga...” povesteste Radu despre personajul sau. 

Bogdan Talasman este in Tanti Florica Viorel, sensibilul casei. Viorel este gay si pe parcursul serialului incearca sa-i spuna mamei sale acest lucru, dar tot da inapoi de teama ca ea nu-l va intelege. „Este artistul casei. Plange din orice, il emotioneaza fiecare privire, fiecare cuvant”, dezvaluie Bogdan Talasman, cel care recunoaste ca este prima data cand interpreteaza rolul unui homosexual si ca a vazut in acest lucru o provocare. 

Ilie, interpretat de Toma Cuzin, este rebelul casei. „Este baiatul care reuseste sa se desprinda de poala mamei si pleaca in Spania indiferent de parerea ei”, spune Toma Cuzin. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni