• PRO TV
  • Bianca Dragusanu, cu lacrimi in ochi la "Happy Hour". Vezi ce a emotionat-o atat de tare pe roscata: VIDEO

Bianca Dragusanu, cu lacrimi in ochi la "Happy Hour". Vezi ce a emotionat-o atat de tare pe roscata: VIDEO

Bianca Dragusanu, <span style="color:#f00;">cu lacrimi in ochi la "Happy Hour".</span> Vezi ce a emotionat-o atat de tare pe roscata: VIDEO

Maruta suna de doua ori! Postasul a cautat-o prin tot orasul pe Bianca pentru a-i livra sutele de scrisori primite de la admiratori pe adresa redactiei. Expeditorul: un singur barbat, care incearca sa o convinga ca este dragostea vietii lui!

Acasa la Bianca Dragusanu a deschis usa o bruneta simpatica foc, care s-a recomandat drept asistenta Biancai. Roscata era intinsa pe podea, alaturi de Daniela si citeau niste mesaje pe telefon.




Cand a vazut sutele de scrisori aduse de Maruta si a observat cine e expeditorul - Adrian Cristea - Bianca a inceput sa rada cu pofta, dar nu a vrut sa dechida niciun plic.



"A fost frumos, ne-am iubit patimas, ne-am despartit, dar nu vreau sa mi se spuna cutu-cutu. Eu nu cersesc dragoste, sunt un copil nazdravan, care face prostioare. Eu nu am gresit in relatie, daca as fi facut-o, as fi recunoscut. Nu am ce sa-i transmit lui Adrian Cristea" a spus roscata.

"In trei ani de zile, am fost femeia unui singur barbat. Nu l-am inselat pe Cristea nici cu gandul, nici macar cu o privire. Acum, viata merge inainte".

"In ultima vreme, plang mai mult de fericire. Pe mine singuratatea ma ajuta sa fiu mai puternica. Un sut in fund e o usa deschisa", a mai spus Bianca Dragusanu, care avea lacrimi in ochi si a ascultat emotionata noua piesa a Andrei - "K la meteo".

Andra feat. What's Up - K la meteo

"Intre noi s-a construit in toti anii astia o dragoste adevarata, pe care nu poti s-o distrugi in cateva zile. Dar acum prioritatea mea nr 1 e acum “Dansez pentru tine" a conchis roscata.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni