• PRO TV
  • Lucian Viziru, noi dezvaluiri despre menage a trois cu Tania Budi. VIDEO

Lucian Viziru, noi dezvaluiri despre menage a trois cu Tania Budi. VIDEO

Lucian Viziru, <span style="color:#f00;">noi dezvaluiri</span> despre menage a trois cu Tania Budi. VIDEO

Lucian Viziru a povestit pe Happylica noi amanunte picante despre relatia sa, demult trecuta, cu Tania Budi.

Viziru o acuza pe fosta lui partenera de distractii ca se agata de barbati cunoscuti ca sa "ii creasca cota de popularitate" si ca, in afara de faptul ca a stiut sa faca pe femeia in pat, nu are nicio alta realizare.

Cat despre faptul ca blonda i-a indeplinit cea mai fierbinte fantezie acum cativa ani, Lucian Viziru a spus, in treacat, ca  "nici macar nu e priceputa la capitolul asta". "Cand i-am propus sa aduca o alta femeie in pat, in prima faza s-a facut ca lesina, ca i se face rau, a plecat. Noi oricum nu aveam o relatie atunci... Nu ma mandresc cu asta, dar eu ma vedeam cu mai multe femei in perioada respectiva si ea stia asta" a povestit Viziru.



 

Lucian Viziru a explicat la Happy Hour de ce s-a hotarat sa vorbeasca deschis despre amanunte intime din relatia lui cu Tania Budi. "De 3 ani de zile tot cauta scandaluri in presa ca sa mai iasa in fata. Eu nu cred ca are nicio legatura cu Adrian Cristea. Saracu’ baiat nu are nicio vina, nu stie ce-l asteapta. Mie imi trimitea mesaje de cu seara pana dimineata, cu sutele".

Rugat de Maruta sa o caracterizeze putin pe Tania, Viziru a raspuns asa: "O doamna pururea tanara, sufera de sindromul Benjamin Button. Ziarele scriu "ce buna e la varsta asta", dar uitam ca la varsta ei poti sa ai si nepoti" a declarat el.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni