• PRO TV
  • Mariana Moculescu a ajuns de rasul lui Vadim Tudor: "Horia, daca ma auzi, esti un martir". VIDEO

Mariana Moculescu a ajuns de rasul lui Vadim Tudor: "Horia, daca ma auzi, esti un martir". VIDEO

Mariana Moculescu a ajuns <span style="color: rgb(255, 0, 0);">de rasul lui Vadim Tudor:</span> "Horia, daca ma auzi, esti un martir". VIDEO

Datoriile la intretinere au facut ca Mariana Moculescu sa ramana fara apa in casa pe care o imparte cu fostul sot, Horia Moculescu. In timp ce acesta din urma si-a achitat datoriile si si-a construit instalatie separata, Mariana a ajuns cu problema dusului zilnic in tabloide. Ceea ce a infuriat-o pe bruneta nevoie-mare, motiv pentru care si-a varsat nervii pe ziaristi, pe vedetele care au cristicat-o si pe tot poporul roman.

"As sterge-o de pe harta", "O tara de curve, tarfe si derbedei", asa caracterizeaza Mariana Moculescu Romania, de care spune ca s-a saturat.

"Este o fata ranita. O chem la reeducare. Familia ei de distrusa, nu are serviciu", incearca sa-i explice Corneliu Vadim Tudor vorbele.

"Mare curaj ai avut, Maruta, ca ai difuzat niste cuvinte extremiste, ca cele pe care le-am rostit eu. (...) De la 16 ani mi-am dorit sa plec din Romania", a marturisit fosta sotie a lui Horia Moculescu.

"Sa plece Mariana Moculescu din tara, dar sa inceteze cu balacarelile", i-a transmis Vadim Tudor. "Greul luptei cu mizeria asta morala eu il duc. (...) O tara este un univers mult mai complex", sustine el.

Dupa ce au tipat si s-au suparat, Mariana Moculescu a primit de la Corneliu Vadim Tudor un ajutor neasteptat: o slujba platita cu 1.500 de lei, intr-un birou cu dus. :)





Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni