• PRO TV
  • Mihai Petre, rabdator si intelegator. O ipostaza in care nu ti l-ai fi imaginat vreodata

Mihai Petre, rabdator si intelegator. O ipostaza in care nu ti l-ai fi imaginat vreodata

Mihai Petre, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">rabdator si intelegator. </span>O ipostaza in care nu ti l-ai fi imaginat vreodata

Mihai Petre si sotia sa, Elwira, si-au indeplinit un vis: deschiderea Academiei de Dans. Iata ce spune juratul de la “Romanii au talent” si "Dansez pentru tine" despre stilul lui de a antrena si despre copilasul pe care cuplul il asteapta in decembrie.

Cum se simte Elwira?
Elwira se simte foarte bine! Desi este gravida in 7 luni, nu are pofte, greturi sau alte stari specific si, in plus, continua sa vina in sala de dans si chiar sa antreneze. Desigur, in acest caz, ritmul este unul diferit.

Care e data probabila a nasterii?
Undeva in decembrie.

Predai si tu la Academia de dans?
Da, eu si Elwira ne numaram printre antrenorii Academiei de Dans. Asta este practic job-ul meu principal: acela de antrenor! Imi place foarte mult sa fiu in sala, sa antrenez, imi da o energie foarte buna!

Cine e Albert, baietelul ale carui replici super amuzante  le-ati pus pe Facebook?
Albert este baiatul fostei mele partenere de dans, Raluca. Preda si ea alaturi de noi la Academia de Dans. E un pusti foarte simpatic!

E mai usor de lucrat cu copiii decat cu adultii?
E diferit. Metoda de predare este complet diferita si adaptata la experienta fiecaruia. Mie imi place sa lucrez atat cu adulti, cat si cu copii. Asteptarile sunt diferite de la caz la caz, dar fiecare ora are satisfactiile ei.

Esti mai indulgent cu cei mici?
Nu ma supar pe nimeni cand greseste. Oamenii au  venit acolo ca sa invete, iar rolul meu este sa ii invat, sa ii indrum ca ei sa se descurce cat mai bine, asa ca nu stiu daca se pune problema de indulgenta…Cei care vin acolo vin pentru a evolua, iar asta se face cu rabdare si intelegere.

Enumera cateva motive pentru care e bine ca parintii sa-si dea copiii la dans
Sunt o mie de motive! In primul rand pentru sanatate, apoi pentru educatie. Dansul sportiv antreneaza toate grupele musculare, este foarte complex si iti confera o dezvoltare armonioasa, o tinuta foarte frumoasa. Dansul inseamna de asemenea disciplina, seriozitate, organizare,  dezvoltarea unui spirit competitiv din punct de vedere sportiv. Dansul are nenumarate beneficii. Este, dupa parerea mea, unul dintre cele mai frumoase moduri de a-ti consuma energia.  In plus, dansul in pereche inseamna toleranta, socializare, lucruri pe care e important sa le dezvoltam inca de cand suntem mici.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni