• PRO TV
  • SECRETUL infidelitatii actritei Kristen Stewart, care l-a facut pe Robert Pattinson sa o ierte

SECRETUL infidelitatii actritei Kristen Stewart, care l-a facut pe Robert Pattinson sa o ierte

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SECRETUL infidelitatii </span>actritei Kristen Stewart, care l-a facut pe Robert Pattinson sa o ierte

Se pare ca actrita Kristen Stewart a reusit sa-l convinga pe Robert Pattinson sa o ierte pentru infidelitatea ei, cu un argument destul de greu de crezut, pentru majoritatea cuplurilor.

In urma cu cateva luni, fotografiile cu Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, in bratele regizorului Rupert Sanders, in varsta de 41 de ani, casatorit si tatal a doi copii, au facut inconjurul lumii. Imediat, Kristen Stewart a incetat sa mai fie iubita lui Robert Pattinson, insa pauza nu a durat decat cateva saptamani.

Kristen i-ar fi spus lui Robert ca, de fapt, nu a intretinut niciodata relatii intime cu regizorul britanic al peliculei "Snow White and the Huntsman", scrie radaronline.com.

"Kristen si Rupert le-au marturisit amandoi partenerilor de viata ca nu au facut sex", a declarat o sursa apropiata celor doi pentru site-ul american.

"Kristen a fost foarte ferma cand a spus ca nu s-a angajat decat in cateva partide de sarutari cu Rupert si ca nu s-a culcat niciodata cu el. Rob nu a crezut-o la inceput, dar in timp i-a acceptat explicatia. Kristen i-a dat lui Rob parolele de la casuta ei vocala si de la e-mail pentru a-i demonstra ca nu are nimic de ascuns si ca va face orice pentru a-i recastiga increderea", a continuat aceeasi sursa.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni