• PRO TV
  • Anca Dumitra se indragosteste in "Las Fierbinti". Afla cine a reusit sa ii fure inima

Anca Dumitra se indragosteste in "Las Fierbinti". Afla cine a reusit sa ii fure inima

Anca Dumitra se indragosteste in "Las Fierbinti". Afla cine a reusit sa ii fure inima

Dupa un debut cu success, tara o arde din nou pe comedie joia aceasta de la 20.30, pe ProTV. In cel de-al treilea episod al serialului, Gianina (Anca Dumitra) se indragosteste de un impostor care soseste in sat si pretinde ca este reprezentant al Consiliului Europei.

Impreuna cu un asa-zis investitor, Marcel (Lucian Ghimisi) il cauta pe primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) pentru a-i propune o serie de proiecte menite sa creasca potentialul economic al satului: cultivarea fructelor… de mare!
Convingatori si sarmanti, cei doi impostori reusesc sa intre pe sub pielea primarului Vasile si sa-i arate ca afacerea e mana cereasca pentru sat: tot ce au de facut este sa goleasca balta, la propriu, de peste! Cum se va desfasura totul, telespectatorii Pro Tv vor afla din cel de-al treilea episod joi seara de la 20.30.

Intre timp, indragostita si cu ganduri mari pentru ca l-a visat pe Marcel, Gianina merge la Ţaţa Rapidoaica (Maia Morgenstern) sa-i ceara sfatul. Iar Bobita (Mihai Bobonete) si Giani (Costi Dita) pun si ei la cale o afacere de care sunt convinsi ca ii va umple de bani: sfatuiti de Ciulnita, strang cainii si pisicile din sat pentru a-i trimite in China. Insa vor avea parte de o supriza de proportii, pe care cei de acasa o vor vedea joi, intr-un nou episod “Las Fierbinti”.    

Vezi aici cele mai noi episoade, integral pe Voyo.ro


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni