• PRO TV
  • Adrian Cristea e singur, dar indragostit de Bianca Dragusanu. Reactia ei in direct la Cancan TV l-a lasat pana si pe el in ofsaid. VIDEO

Adrian Cristea e singur, dar indragostit de Bianca Dragusanu. Reactia ei in direct la Cancan TV l-a lasat pana si pe el in ofsaid. VIDEO

Adrian Cristea e singur, dar indragostit de Bianca Dragusanu. <span style="color:#f00;">Reactia ei in direct la Cancan TV </span>l-a lasat pana si pe el in ofsaid. VIDEO

Bianca Dragusanu si Tania Budi s-au certat pentru el, insa el a ramas impasibil. Invitat la Cancan TV, Adrian Cristea a sustinut ca este un barbat singur, dar inca indragostit.

"Sunt un barbat singur", a inceput Adrian Cristea interviul de la Cancan TV.

A inceput cu Bianca Dragusanu, apoi a intrat "pe teren" Tania Budi. Nu a putut juca pana la final si a fost inlocuita cu Melinda. Si meciul este in desfasurare. 

Daca se va castiga inainte de prelungiri sau la penalty-uri ramane de vazut. 

"Nu Tania a fost motivul despartirii mele de Bianca"

"Cu Tania nu a fost vorba despre iubire. A fost ceva normal, fara nicio obligatie din partea nimanui. Abia iesisem dintr-o relatie si nu au fost sentimente intre noi doi. Mai am sentimente fata de Bianca. Dupa 3 ani de relatie frumoasa, este absolut normal. Cu Bianca vorbesc des si ne vedem cand avem timp. Ne spunem ca ne este dor unuia de celalalt", a spus Adi.

"Cand sunt liber... Dumnezeu cu mila"

Daca pe Bianca o iubeste si se mai intalneste cu ea, cu Tania a incheiat toate socotelile.

"Cu Tania nu mai pastrez niciun fel de relatie, nici macar nu ne mai vorbim. S-a incheiat totul cand a intrat in aceasta disputa", afirma el.

Pus sa aleaga langa care femeie dintre toate cele alaturi de care a stat pana acum, Adrian Cristea a declarat: "Ma vad doar alaturi de Bianca".

"Adrian trebuie sa lupte mai mult pentru mine. Sa ma faca sa am incredere in el din nou. Adi a fost iubirea vietii mele. I-am fost devotata si fidela. Acum vreau sa-mi dea dovada de maturitate. Avem multe lucruri de clarificat intre noi doi (...) Il astept acasa", a spus Bianca Dragusanu, in direct prin telefon, la Cancan TV.

Cancan TV este de luni pana joi, de la 22:00, pe Acasa TV si pe voyo.ro




Pe Bianca Dragusanu o vezi din 26 octombrie, in fiecare vineri, la "Dansez pentru tine". La ProTV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni