• PRO TV
  • Cel mai tare show vazut vreodata a fost luni la "Happy Hour": Cristian Gog a jucat ruleta ruseasca in premiera la TV

Cel mai tare show vazut vreodata a fost luni la "Happy Hour": Cristian Gog a jucat ruleta ruseasca in premiera la TV

Cel mai tare show vazut vreodata a fost luni la "Happy Hour": Cristian Gog a jucat ruleta ruseasca in premiera la TV

De luni, 15 octombrie, “Happy Hour” s-a marit cu un sfert de ora si, in saptamana in care show-ul aniverseaza cinci ani de existenta, a dat startul entertainment-ului adevarat de la 17.30.

Cristian Gog, invitatul lui Catalin Maruta de luni, a pus in scena cel mai periculos numar prin care a sfidat moartea si a tinut ca pe ghimpi pe toti cei care l-au privit. Ruleta ruseasca incercata de Gog, castigatorul ultimului sezon “Romanii au talent”, a fost o premiera nu doar pentru el, ci si pentru o emisiune din Romania. 

Mentalistul Cristian Gog a generat momente pline de tensiune luni seara la “Happy Hour”, cand toata lumea a urmarit cu sufletul la gura numarul sau realizat in premiera la TV. Ruleta ruseasca a fost o reala provocare si pentru el, pentru ca nu mai exersase pana atunci acest numar extreme de periculos: a adus in platou cinci pistoale, toate incarcate, toate periculoase, dintre care insa unul singur era cel care i-ar fi putut face rau. Maruta si Gog au aruncat cu un avion de hartie spre public pentru a desemna o persoana care sa ii dea mentalistului cate un pistol, la alegere, cu care sa traga.

Vezi momentul VIDEO aici



Printre exclamatii de uimire, emotii, tensiune, clipe in care insusi mentalistul nu se putea decide daca sa traga sau nu, numarul a fost pus in practica spre uimirea tuturor celor care l-au urmarit: Cristian Gog a dus pistolul la tampla si a tras. In ultima clipa, a decis insa sa nu mai indrepte catre propria tampla pe cel de-al patrulea pistol ales. Acesta l-ar fi pus in pericol pentru ca era singurul incarcat cu gazul declansator. 

Si fetele de la Cheeky Girls au urmarit uluite numarul lui Gog, dupa care au facut un adevarat show in platoul lui Maruta. Doua aparitii sexy si fermecatoare, Monica si Gabriela au cantat, au dansat provocator, au renuntat la o parte din haine si au facut baie cu spuma in cada speciala amenajata in studio.

Intr-o forma de invidiat, cele doua surori care au socat publicul englez au aratat ca sunt mai nastrusnice si mai originale ca oricand.

Vezi VIDEO cu Cheeky Girls aici 

Acum cinci ani cand “Happy Hour” debuta la Pro Tv, pe 22 octombrie 2007, Cheeky Girls au fost primele invitate ale lui Maruta
. “Si mi-a mers bine, va multumesc mult de tot”, le-a intampinat Catalin Maruta luni seara. “Am zis sa va astept cu un decor surpriza”, le-a mai spus acesta aratandu-le locul special amenajat cu cada, spuma, perdele si pene colorate. 

Catalin Maruta le-a aratat fetelor imagini de la prima editie “Happy Hour” din 2007, atunci cand acestea au fost primele sale invitate si au facut, ca si aseara, show de milioane. De fapt, in aceasta saptamana aniversara, “Happy Hour” va rememora in fiecare zi imagini de colectie din fiecare dintre cei cinci ai ai sai de existenta.

Iar in editia de azi, 16 octombrie, telespectatorii Pro Tv vor vedea in premiera cum arata locul in care Pepe se simte cel mai fericit tatic si sot! Cuibusorul de nebunii pe care il avea alaturi de Oana Zavoranu e de mult timp istorie, iar acum Pepe si-a construit un cuibusor de tata de familie, pentru el, sotia si fetita lui, pe care il va arata in premiera azi la “Happy Hour”, de la 17.30. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni