• PRO TV
  • Atentie! AZI, de la 17:30, la "Happy Hour" se decerneaza "Oscarurile" din showbiz-ul romanesc

Atentie! AZI, de la 17:30, la "Happy Hour" se decerneaza "Oscarurile" din showbiz-ul romanesc

Atentie! AZI, de la 17:30, la "Happy Hour" se decerneaza <span style="color:#f00;">"Oscarurile" din showbiz-ul romanesc</span>

Maruta ofera Oscarurile din showbiz la "Happy Hour".

Unul e Maruta, iar la 5 ani de "Happy Hour", acesta decerneaza Oscarurile showbiz-ului romanesc!

Luni, pe 22 octombrie, de la 17:30, chiar in ziua in care show-ul de la ProTV implineste cinci ani, "Happy Hour" isi propune sa-i premieze pe "cei  mai cei" din showbiz. Catalin Maruta va face nominalizari, va imparti pe categorii si va decerna trofeul "Happy Hour" pentru fiecare sectiune in parte, stabilita de altfel cu mult umor.

Telespectatorii ProTV vor afla cine sunt nominalizatii la prima categorie si cine va pleca acasa cu trofeul in editia de luni, de la 17:30.

Pentru ca s-a remarcat cu cele mai nastrusnice farse facute vedetelor la ocazii speciale, Maruta nu putea rata o categorie dedicata farsuitilor, din care nu vor lipsi la nominalizari, printre altii, Ionela Prodan, cea mai pacalita vedeta, dar si Andra, sotia prezentatorului "Happy Hour".

Si vedetele care au facut show marca "Happy Hour" vor fi luate in calcul, dar si povestile de dragoste sau certurile dintre vedete care s-au iubit, apoi s-au lasat, precum Pepe si Oana Zavoranu sau Liviu Varciu si Adelina Pestritu.

Si pentru ca Maruta are stil, de la Oscarurile showbiz-ului romanesc nu puteau lipsi tocmai aparitii uluitoare precum Viorica din Clejani imitand-o pe Lady Gaga sau Alex Velea in ipostaza de… manelist! Care sunt, insa, categoriile si listele complete cu nominalizati, dar si cine va pleca acasa cu trofeul "Happy Hour", telespectatorii ProTV vor afla saptamana viitoare. In direct la ProTV si pe Voyo.ro.   
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni