• PRO TV
  • Oana Ionita si Ali Stoica, un vals desprins parca dintr-o poveste, la "Dansez pentru tine". VIDEO

Oana Ionita si Ali Stoica, un vals desprins parca dintr-o poveste, la "Dansez pentru tine". VIDEO

Oana Ionita si Ali Stoica,<span style="color:#f00;"> un</span> <span style="color:#f00;">vals desprins parca dintr-o poveste, </span>la "Dansez pentru tine". VIDEO

Show-ul integral este pe Voyo.ro.

Oana Ionita danseaza pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei, care vrea sa aduca zambetul pe chipul parintilor lui. Acestia au adapostit in propria casa un om ce le-a adus numai necazuri. Nu a fost de ajuns ca i-a escrocat, sora lui Ali s-a indragostit de acest individ si chiar si-a parasit familia pentru el. Socati de-a dreptul de cele intamplate, parintii au inceput sa aiba din ce in ce mai multe probleme: tatal s-a apucat de bautura, iar mama s-a imbolnavit. Cu stalpii familiei zdruncinati, situatia financiara a familiei s-a degradat tot mai mult pana cand.

Astfel, constransi de imprejurari, parintii au decis sa plece in Spania, la munca. Insa nici acolo soarta nu le-a suras, iar acum Ali vrea din tot sufletul sa-si vada familia la adapost de orice grija. Alaturi de el si de partenera lui, Oana Ionita, este coregraful Istvan (Dragos Rosu).

Emisiunea este in intregime pe Voyo.ro.

Daca esti abonat UPC poti vota concurentul favorit cu ajutorul butonului rosu al telecomenzii UPC



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni