• PRO TV
  • Dans contemporan in ploaie si rock’n’roll la "Dansez pentru tine". Stefan Stan intra in ring pentru un caz umanitar, ACUM la ProTV si pe Voyo.ro

Dans contemporan in ploaie si rock’n’roll la "Dansez pentru tine". Stefan Stan intra in ring pentru un caz umanitar, ACUM la ProTV si pe Voyo.ro

<span style="color:#f00;">Dans contemporan in ploaie si rock’n’roll</span> la "Dansez pentru tine". Stefan Stan intra in ring pentru un caz umanitar, <span style="color:#f00;">ACUM la ProTV si pe Voyo.ro</span>

In cea de-a doua editie a emisiunii "Dansez pentru tine", ringul visurilor va fi inundat de senzualitate si energie debordanta. Asta pentru ca stilurile serii sunt dans contemporan in ploaie, pe tema Twilight, si neobositul rock’n’roll.

Pe cat este de asteptat dansul in ploaie de public si de telespectatori, pe atat de mare este teama concurentilor de el.

SHOW-UL E LIVE PE PROTV SI PE VOYO.RO!

Tocmai pentru ca in trecut perechile au dezvaluit cat de dificil sunt de realizat aceste momente, din cauza faptului ca ringul devine foarte alunecos sub picaturile de apa, si participantii din aceasta editie au mari emotii inainte de acest dans.

Revezi aici cele mai frumoase dansuri din prima editie.


Nu mai putin de 4.000 de litri de apa vor fi folositi in aceasta seara pentru ca ploaia sa cada la "Dansez pentru tine", iar tema acestor momente este celebra serie de filme "Twilight".

Rock’n’roll
va fi dansat de toate perechile, care isi vor preda stafeta una alteia, asa cum s-a intamplat editia trecuta la vals, iar dupa dansul contemporan in ploaie echipele vor afla imediat care sunt notele tuturor juratilor. 

Stefan Stan danseaza pentru Gabi si Radu Stefanescu, fosti concurenti la "Romanii au talent"

In aceeasi editie a emisiunii, Stefan Stan revine pe scena sa ajute, prin dansul sau, o familie nevoiasa. Fanii show-ului Romanii au talent nu au cum sa-i fi uitat pe Gabriel Stefanescu si pe tatal lui, Radu Stefanescu, cei care au ajuns pana in semifinalele celei a II-a editii a emisiunii. 11 copii au impreuna Radu si Livia Stefanescu, iar din casatorii anterioare fiecare dintre ei mai are un copil. Florin, cel mai mare copil, sufera de sindromul Down. In ciuda faptului ca sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocatiile copiilor, iar viata de zi cu zi este foarte grea pentru ei.

Cu putinii bani abia reusesc sa cumpere mancare, iar pentru a se incalzi, merg cu totii la padure si aduna crengi cazute pe jos, cu care apoi fac focul. Nu au apa curenta, iar cei mici se bucura si atunci cand parintii reusesc sa le mai cumpere cate o hainuta, care de cele mai multe ori este din targuri unde se vand lucruri la mana a doua. Pentru aceasta familie frumoasa, care a reusit in ciuda lipsurilor sa ofere o educatie exemplara copiilor, Stefan Stan intra in ringul visurilor de la ProTV sa danseze. 

Duelul saptamanii: Pavel Stratan si Andreea Preda VS. Marian Dragulescu si Adriana Lupu

Vezi cum iti poti salva perechea favorita de la eliminare:
 

Din pacate, una dintre echipe va parasi maine seara competitia Dansez pentru tine. Telespectatorii pot salva perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul „Pavel”, daca vor ca Pavel Stratan si Andreea Preda sa mearga mai departe, sau „Marian”, pentru echipa formata din Marian Dragulescu si Adriana Lupu. De asemenea, telespectatorii pot suna la 0900.760.405 pentru Pavel si Andreea si la 0900.760.406 pentru Marian si Adriana. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia

Marian Dragulescu si Adriana Lupu lupta pentru ca parintii Adrianei sa aiba un trai mai bun. Dupa ce au facut nenumarate sacrificii pentru a-si renova casa, toata agoniseala lor s-a dus pe apa sambetei, atunci cand inundatiile au lovit fara mila. Tragedia familiei nu s-a oprit insa aici. Pentru a noua oara, capul familiei s-a vazut fara loc de munca, iar mama s-a imbolnavit in urma socului suferit dupa aceasta catastrofa. 

Pavel Stratan si Andreea Preda danseaza pentru ca tanara sa se revanseze fata de sora ei, cea care i-a purtat de grija dupa ce parintii lor s-au stins. Totul era frumos in viata fetelor cand tatal lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sanatate nu s-au oprit aici, urmand un al doilea si un al treilea atac cerebral. Doborata de atatea incercari, mama tinerelor si-a pierdut viata. Aflate la o varsta frageda, cele doua surori au ramas nu doar fara fiinta cea mai draga de pe lume, ci si cu responsabilitatea uriasa fata de tatal lor, care trebuia ingrijit. Firesc, au inceput sa aiba probleme la scoala, iar sora Andreei a fost nevoita sa munceasca de mica pentru a putea achita datoriile si a intretine familia. Dupa opt ani de chinuri, tatal lor s-a stins, iar Andreea a fost in continuare ingrijita impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci cand firma la care lucra Alexandra a dat faliment.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni