• PRO TV
  • Fara machiaj nu o recunoaste nimeni. Cantareata care surprinde cu look-ul ei natural. FOTO

Fara machiaj nu o recunoaste nimeni. Cantareata care surprinde cu look-ul ei natural. FOTO

Fara machiaj nu o recunoaste nimeni. Cantareata care surprinde cu look-ul ei natural. FOTO

Este faimoasa in toata lumea si impresioneaza de fiecare data cu stilul extravagant pe care il adopta: par roz, galben sau verde, gene uriase, machiaj strident, haine in culori tipatoare si asa mai departe.

Iata ca de data aceasta, insa, Nicki Minaj, caci despre ea este vorba, uimeste tocmai prin look-ul ei natural. Daca in dreptul fotografiei nu ar fi fost scris numele ei, probabil ca si unii dintre cei mai infocati fani ai artistei ar fi avut probleme in a o recunoaste.



Nicki Minaj este si coperta revistei Elle in luna aprilie, unde isi arata o alta fata: machiata discret, fara peruci si imbracata sexy, dar nu tipator.



"Cand m-am vazut cu un machiaj atat de discret, mi-a fost greu, pentru ca sunt foarte atasata de rujul meu roz. Simt ca a devenit o extensie a mea. Sa apar in fata camerei cu alt ruj decat cel roz, fara gene false... m-am simtit ca si cand as fi pozat goala. M-a cam speriat ideea. Aceasta sedinta foto este o adevarata realizare din punctul meu de vedere", a marturisit Nicki Minaj in interviul care insoteste pictorialul din revista Elle.



Artista a mai marturisit ca in copilarie era tinta multor glume proaste: "Am fost jignita, fetele imi faceau viata un calvar. Am venit in America dintr-o alta tara. Fratele meu avea accent, asa ca ne-a fost greu. A trebuit sa ridicam un 'zid' intre noi si lume, un soi de mecanism de aparare, pentru ca mereu ma asteptam sa fiu atacata. Si inca ma astept. E trist", a declarat ea.

Cantareata de muzica rap a socat, de pilda, pe covorul rosu de la MTV VMA cu un jumpsuit transparent, cu dantela neagra si aplicatii din paiete rosii marca Versace.

Asa cum ii sta in fire, vedeta nu a putut rezista si a purtat o peruca blonda, bob si o palarie de politist. In ceea ce priveste incaltarile, acestea aproape ca au orbit audienta. Inalte si pline de sclipici, ele au fost la fel de kitchoase ca restul tinutei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni