• PRO TV
  • Moda sau semn de disperare? Ce se intampla atunci cand vedetele arata prea mult din intimitatea lor. VIDEO

Moda sau semn de disperare? Ce se intampla atunci cand vedetele arata prea mult din intimitatea lor. VIDEO

Moda sau semn de disperare? Ce se intampla atunci cand <span style="color: rgb(255, 0, 0);">vedetele arata prea mult</span> din intimitatea lor. VIDEO

Sa fie o moda sau un semn al disperarii? Tot mai multe vedete isi expun fara mila intimitatile. Practic, in ultima vreme gusturile nu se discuta, se publica pur si simplu in ziare sau pe Facebook.

Dupa ce Monica, fosta Columbeanu, si-a aratat testul de sarcina fix in ziua nuntii, alte vedete s-au simtit incurajate. Au inceput sa povesteasca detalii despre cum si cand si-au pierdut virginitatea si sa-si publice fotografii in cele mai intime ipostaze. Printre campionii acestui nou “sport” – Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu, Simona Sensual sau Oana Zavoranu.

Andi Moisescu a tinut sa vorbeasca si despre obiceiul Antoniei de a-si posta pe Facebook cate un instantaneu cu ea in diverse ipostaze.

Programatic sau pur recreational, Antonia a dat liber la intimitate intr-un mod atat de discret si aluziv, incat te intrebi daca chiar a meritat efortul sau daca nu are nevoie de un aparat foto cu tot cu fotograf si stilist cu doctorat in tanga. “Ea e frumoasa intr-un stil inocent, nu e vulgara” a venit si concluzia invitatilor lui Andi.

zccd

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni