• PRO TV
  • Sotul Gabrielei Cristea a ajuns la spital: Ce a patit si cum se simte acum. Vedeta face si declaratii legate de zvonurile ca e insarcinata

Sotul Gabrielei Cristea a ajuns la spital: Ce a patit si cum se simte acum. Vedeta face si declaratii legate de zvonurile ca e insarcinata

Sotul <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Gabrielei Cristea </span>a ajuns la spital: Ce a patit si cum se simte acum. Vedeta face si declaratii legate de zvonurile ca <span style="color: rgb(255, 0, 0);">e insarcinata</span>

Dupa ce in tabloide a aparut informatia ca sotul Gabrielei Cristea a suferit un infarct si a fost internat, echipa "Happy Hour" a incercat sa afle mai multe detalii despre cum se simte acesta.

Astfel aflam ca omul de afaceri Marcel Toader, sotul vedetei, este intr-adevar in spital, insa din cu totul alte motive.

"Stirea este pe jumatate adevarata. Nu a facut infarct, dar este in spital. Isi face niste analize", a tinut sa precizeze Gabriela Cristea la "Happy Hour".

"Eu il felicit pentru ideea de a-si face analizele o data pe an. Si eu imi fac analizele, dar nu atat de amanuntit ca el. El este fost sportiv de performanta si este obisnuit cu asa ceva", a adaugat ea.

Odata lamurite aceste lucruri, Catalin Maruta a fost curios sa afle daca Gabriela Cristea este insarcinata, dupa cum au aparut zvonuri.

"Inca nu stiu, mai incearca sa afli peste o saptamana", a spus ea pe un ton misterios, in legatura cu acest subiect.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni