• PRO TV
  • Tanti Florica da piept cu "sextantii". Actorul american James Longshore interpreteaza primul rol in limba romana

Tanti Florica da piept cu "sextantii". Actorul american James Longshore interpreteaza primul rol in limba romana

<span style="color:#f00;">Tanti Florica da piept cu "sextantii".</span> Actorul american James Longshore interpreteaza primul rol in limba romana

Astazi, de la 21:30, Tanti Florica da piept cu „sextantii”, iar cu aceasta ocazie actorul american James Longshore interpreteaza primul rol in limba romana.

Desi lui James ii place foarte tare limba romana si deja a ajuns la performanta de a glumi in aceasta limba, replicile din Tanti Florica, acolo unde interpreteaza rolul unui misionar, i-au dat ceva de furca.

Mi-a fost greu, intr-adevar”, dezvaluie James despre experienta Tanti Florica. „La unele replici mi se impleticea limba la propriu. Mi-a luat aproape doua saptamani sa invat textul, in conditiile in care, in mod normal, l-as fi invatat in doua zile”, a mai recunoscut actorul. 

Si intalnirea cu Florin Calinescu a fost o experienta memorabila pentru James. „Desi nu intelegeam in totalitate ce se vorbea pe platou, m-a facut sa ma simt in largul meu, ba chiar am improvizat putin cu el in romana, in ciuda vocabularului meu foarte limitat. Este o onoare pentru mine sa am o prima aparitie aici alaturi de un actor de calibrul lui si ma simt recunoscator pentru acest lucru”, a mai declarat James Longshore

Daca Tanti Florica va rezista farmecelor venite tocmai de peste Ocean, veti afla urmarind episodul din 7 noiembrie al sitcomului. 

Asta nu este insa singura surpriza. Ilie, (Toma Cuzin), fiul Floricai plecat prin tari straine sa-si caute rostul, revine acasa, spre bucuria tuturor. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni