• PRO TV
  • VIDEO: Elena Udrea isi arata casa! Vezi imaginile fabuloase din casa celei mai faimoase femei din politica din Romania

VIDEO: Elena Udrea isi arata casa! Vezi imaginile fabuloase din casa celei mai faimoase femei din politica din Romania

VIDEO: Elena Udrea isi arata casa! Vezi imaginile fabuloase din casa celei mai faimoase femei din politica din Romania

Contrar asteptarilor, Elena Udrea spune ca apartamentul in care locuieste in orasul Roman este unul inchiriat.  

"Eu stau intr-un apartament inchiriat, nu cumparat. L-am inchiriat in mare graba, trebuia sa ma mut repede intr-o locuinta a mea. Era zugravit, mai trebuia doar sa-l mobilez. Sper ca vecinii sa fie bucurosi de noua vecina. Presa a tot stat pe aici si i-a mai deranjat pe cei din bloc, dar in rest, ne intelegem bine. Multe din aceste apartamente sunt goale deoarece proprietarii sunt plecati sa munceasca afara.", spune blonda din PDL.

Politicianul spune ca si-a cumparat toata mobila din orasul Roman, dar inca mai are mici finisari de facut in noul sau apartament.

Vezi VIDEO pe acasatv.ro

"Am cumparat mobila din Roman si am fost surprinsa sa constat ca in magazinele din Roman gasesti tot ce iti trebuie. Inca mai am de facut mici finisari.
Galeriile si draperiile au fost facute pe comanda, au venit abia aseara si atunci au fost montate de dimineata. Astazi am alergat sa schimb covoarele, sa se asorteze si sa iau scaune. Deocamdata am doar doua scaune.", s-a scuzat viitoarea candidata pentru un post de parlamentar.

Pentru ca va candida chiar pentru orasul Roman, Elena Udrea vrea sa ii propuna si sotului ei sa se mute in orasul din judetul Neamt.

"O sa-i propun sotului meu sa se mute la Roman. El are multi prieteni aici. Activitatea mea presupune acum si multa deplasare in teritoriu. Doi oameni pot sta comod in acest apartament cu trei camere. Si in Bucuresti tot un apartament cu trei camere avem. O sa invit oamenii din Roman care vor sa bea un ceai fierbinte sa vina la mine.".

"In Roman chiriile sunt mult mai ieftine ca in Bucuresti. Romascanii sunt oameni onesti si primitori, nu mi-au luat mai multi bani decat in mod obisnuit. Mi-am adus de la Bucuresti o parte din garderoba, am un dulap in care imi va incapea tot ce am nevoie.", a mai adaugat Udrea.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni