• PRO TV
  • Carmen Serban, in pelerinaj in Israel. Catalin Maruta a insotit-o si a surprins-o in ipostaze... lumesti. VIDEO

Carmen Serban, in pelerinaj in Israel. Catalin Maruta a insotit-o si a surprins-o in ipostaze... lumesti. VIDEO

Carmen Serban, in pelerinaj in Israel. Catalin Maruta a insotit-o si <span style="color:#f00;">a surprins-o in ipostaze... lumesti. </span>VIDEO

Convinsa ca i se fac vraji, speriata de boala tatalui, diagnosticat cu Parkinson si dupa o perioada grea, in care a fost ea insasi suspecta de cancer...

 Carmen Serban a mers in Israel sa se roage in cele mai sfinte locuri. 

A fost insotita pe Drumul Crucii, din vechiul Ierusalim, de Catalin Maruta, caruia i-a spus cele mai mari necazuri, cele mai ascunse temeri si i-a marturisit ce dorinta arzatoare si-a exprimat in fata Mormantului Sfant. De saptamana aceasta, "Happy Hour" prezinta o serie de materiale filmare in Israel, acolo unde Catalin Maruta a insotit-o pe Carmen Serban, dornica sa-si reevalueze viata dupa toate problemele prin care a trecut.  

Dupa ce s-a rugat pana la lacrimi in pelerinajul de pe Via Dolorosa din Ierusalim, Carmen Serban a trecut la treburi mai lumesti. Adica a mers la shopping in bazar, s-a targuit si s-a imprieteni cu vanzatorii si si-a cumparat lucruri care mai de care mai originale. La randul sau, Catalin Maruta a fost recunoscut, culmea,  nu atat de romani, cat de  israeliti, a aflat ce artisti din Romania au albumele vandute in bazarul din Ierusalim si a ramas prea mult alaturi de Carmen Serban la shopping, lasand un autocar plin de turisti sa astepte.

Vei putea urmari saptamana aceasta la "Happy Hour" imagini inedite din Israel, vei vedea ce a facut acolo Carmen Serban, dar si prin ce peripetii a trecut Catalin Maruta. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni