• PRO TV
  • Anca Pandrea, despre Iurie Darie: "Nu cred ca rezist 40 de zile fara el" Cum se simte artista dupa ce l-a pierdut pe barbatul cu care s-a iubit 26 de ani

Anca Pandrea, despre Iurie Darie: "Nu cred ca rezist 40 de zile fara el" Cum se simte artista dupa ce l-a pierdut pe barbatul cu care s-a iubit 26 de ani

Anca Pandrea, despre Iurie Darie: <span style="color:#f00;">"Nu cred ca rezist 40 de zile fara el" </span>Cum se simte artista dupa ce l-a pierdut pe barbatul cu care s-a iubit 26 de ani

Emisiunea este integral pe voyo.ro.

Iurie Darie a murit vineri noaptea dupa o lunga perioada de suferinta. Anca Pandrea, cea cu care actorul a fost impreuna mai bine de 26 ani de ani este devastata. Ea a stat langa actor pana in momentul in care acesta a fost inmormantat.

"O sa tin tot ce trebuie, 40 de zile inclusiv, dupa care te rog sa ma iei acolo, sa fiu cu tine", a declarat Anca Pandrea.

Ea a venit la Happy Hour pentru a le multumi celor care care au venit la inmormantare si care au ajutat-o in tot acest timp sa aiba grija de Iurie Darie.

Ion Dichiseanu, Florin Piersic, Sebastian Papaiani, Monica Ghiuta, George Ivascu si Marian Ralea au fost prezenti la inmormantare si au spus cateva cuvinte despre fostul lor coleg.

Anca Pandrea a declarat ca singurul mod in care ar putea rezista fara Iurie Darie ar fi sa se reintoarca pe scena, sa faca lucrul pe care l-a facut o viata intreaga.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni