• PRO TV
  • Trista, dar cu zambetul pe buze. Anda Adam face prima declaratie dupa despartire: "Au fost cei mai frumosi sase ani din viata mea"

Trista, dar cu zambetul pe buze. Anda Adam face prima declaratie dupa despartire: "Au fost cei mai frumosi sase ani din viata mea"

Trista, dar cu zambetul pe buze. Anda Adam face <span style="color:#f00;">prima declaratie dupa despartire:</span> "Au fost cei mai frumosi sase ani din viata mea"

Dupa o relatie care a durat 6 ani, Victor Slav si Anda Adam au decis sa se desparta.

Anda a facut prima declaratie dupa despartire, in exclusivitate pentru Happy Hour.

Cantareata spune ca lucrurile s-au intamplat destul de repede si ca e ceva ce nimeni nu a anticipat. Despre motivul despartirii nu vrea sa dezvaluie nimic: "E ceva intim, ne priveste doar pe noi".

victor slav s-a mutat zilele trecute din apartamentul unde locuiau impreuna. "Am stabilit impreuna sa facem acest pas. Nu a plecat el si nu l-am dat eu afara."

"Mama e primul om pe care l-am anuntat de despartire. Mi-a spus sa fiu puternica. Nu i-a picat prea bine. Daca eu sufar, si ea sufera"

Intrebata daca mama ei se astepta mai degraba la o casatorie, decat la o separare, Anda Adam a recunoscut ca ea si Victor Slav au vorbit de multe ori despre o posibila nunta, dar ca nu s-a ajuns niciodata acolo. "Stateam prost cu timpul, si nu era o prioritate pentru noi. Daca exista iubire, casatoria e doar o formalitate"

Trista, dar cu zambetul pe buze, Anda Adam spune ca relatia cu Victor a insemnat si "cei mai frumosi sase ani din viata mea. Numai eu stiu ce e in sufletul meu". Artista se va concentra in perioada urmatoare pe partea profesionala. Acum, Anda e ocupata cu filmarile la un nou videoclip, unde incearca sa creeze imaginea de femeie puternica, in control.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni