• PRO TV
  • Iulia Vantur, Radu Valcan si Andreea Banica au degustat "MujDay" la ProFM!

Iulia Vantur, Radu Valcan si Andreea Banica au degustat "MujDay" la ProFM!

Iulia Vantur, Radu Valcan si Andreea Banica au degustat "MujDay" la ProFM!

Iulia Vantur, Radu Valcan, Andreea Banica, VJ Oana si DJ-i GreeG si-au unit fortele la ProFM pentru a gasi reteta salvatoare pe baza de \"MujDay\", pentru a alunga spiritele rele din showbiz-ul romanesc.

Astfel ca, dupa experienta de la “Dansez pentru tine”, Radu Valcan s-a bucurat de statutul de jurat al campaniei “Mujdey” si a notat fiecare reteta propusa de ascultatori. Mai mult, vedeta ACASA TV a marturisit ca nu prea gateste, ca nu mananca porc si ca si-ar dori sa-si petreaca Craciunul la ski in Austria, iar revelionul in L.A .

De asemenea, Radu Valcan a declarat ca nu are nicio partenera in viata personala, insa i-a specificat in gluma DJ-ului ProFM ca ar putea fi cucerit usor de o femeie care sa-i gateasca peste.

Cea de-a doua invitata in studioul ProFM a fost Andreea Banica, care desi s-a numarat printre sarbatoritii zilei, nu a ezitat sa participe la “MujDay”. Curios din fire, DJ-i GreeG nu s-a abtinut sa intrebe daca ea sau Lucian folosesc bucataria si astfel DJ-ul ProFM a aflat ca acela este singurul loc unde se duc luptele grele din familia lor, subiectul disputelor fiind gatitul.

 Nici Iulia Vantur nu a ratat jurizarea “MujDay” de la ProFM si a venit sa le povesteasca ascultatorilor cateva dintre traditiile de sarbatori pe care le respecta.

La finalul zilei de Sf Andrei, o alta sarbatorita si-a facut aparitia in studioul ProFM! Oana Andreea Tache a avut insa si un alt motiv de bucurie: ProFM DANCE, postul de radio unde Oana isi pune in practica calitatile de DJ a “implinit” ieri doi ani de cand muzica dance a intrat pe frecventa 89.5 FM.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni