• PRO TV
  • Folclor international si tango, la "Dansez pentru tine". Laurette si Cristian Gog intra in ring pentru un scop nobil

Folclor international si tango, la "Dansez pentru tine". Laurette si Cristian Gog intra in ring pentru un scop nobil

Folclor international si tango, la "Dansez pentru tine". <span style="color:#f00;">Laurette si Cristian Gog</span> intra in ring pentru un scop nobil

Vineri seara, in ringul de la Dansez pentru tine isi face intrarea o aparitie exotica: frumoasa Laurette paseste in competitia visurilor de la ProTv.

Mulatra va dansa pentru un caz umanitar, iar partener ii va fi nimeni altul decat fratele ei. Daca alti copii de varsta lor isi petrec timpul liber la joaca, Sandra, Ioana, Stefan si Alexandru nu au vreme de indeletniciri tipice varstei lor, deoarece greutatile cu care se confrunta zilnic i-au maturizat.

Copiii invata exceptional, Sandra a ajuns in faza nationala la Olimpiada de romana si matematica. A mers chiar la Olimpiada de engleza si de franceza, animata de gandul ca cine are carte are si parte si ca, intr-o zi, cunostintele ei vor umple lipsurile cu care se confrunta azi intreaga familie. Toti copiii sunt decisi sa reuseasca in viata, desi acum locuiesc impreuna cu mama si cu bunica lor intr-o camera de camin de nefamilisti. 
 

Inca o pereche care a demonstrat ca are talent va intra in ringul de la Dansez pentru tine, tot pentru un scop nobil. Cristian Gog, castigatorul celui al doilea sezon al emisiunii Romanii au talent si Dana de la Titanii Funky Fresh danseaza pentru colegul lor din semifinale, Tudorel Popa.



Vesel si cu o pofta de viata care trece sticla de fiecare data si ajunge pana in sufletul telespectatorilor, Tudorel a avut si are un trai foarte greu. Tatal lui a murit atunci cand era mic, iar mama lui l-a dat la casa de copii pe cand avea doar sase ani, iar explicatia acestui gest nu a primit-o nici pana astazi. Institutionalizat fiind, Tudorel a trecut prin multe incercari, iar in clasa a VIII-a a fugit din orfelinat, satul de bataile pe care le tot primea de la cei mari. Tanarul si-a dorit dintotdeauna sa duca o viata normala si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru asta, a lucrat tot ce s-a ivit, numai sa faca un ban cinstit. Acum, Tudorel lucreaza in Tulcea la salubrizare, castiga 700 de lei lunar si traieste intr-o camera din caminul muncitoresc, impreuna cu alte trei persoane. El spala in continuare masini, pentru a castiga un ban in plus, deoarece visul lui este sa stranga 5000 de euro, cu care ar reusi sa-si cumpere o garsoniera mica. 

Seara debuteaza in forta, cu o calatorie prin toata lumea, plina energie si culoare, pentru ca se danseaza folclor international. In aceeasi editie, pasiunea invaluie ringul de dans, iar perechile ramase in competitie vor fi nevoite sa transmita cat mai multa senzualitate: se va dansa tango, in regim de concurs. Emotiile concurentilor si-ale vedetelor vor fi pe masura, pentru ca este stiut faptul ca acest stil este unul foarte dificil, iar notele juratilor vor fi dezvaluite abia la finalul emisiunii. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni