• PRO TV
  • Bianca Dragusanu, amuzata ca a intrat la duel cu Nicoleta Luciu. "Era inevitabil, dam foarte bine impreuna!" VIDEO

Bianca Dragusanu, amuzata ca a intrat la duel cu Nicoleta Luciu. "Era inevitabil, dam foarte bine impreuna!" VIDEO

<span style="color:#f00;">Bianca Dragusanu, amuzata</span> ca a intrat la duel cu Nicoleta Luciu. "Era inevitabil, dam foarte bine impreuna!" VIDEO

Nicoleta Luciu, care lupta pentru visul lui Attila Hainer, spune ca este foarte greu la repetitii, unde in fiecare saptamana trebuie sa invete noi stiluri de dans, iar instructorul este foarte exigent si nici macar la baie nu le acorda prea mult ragaz.

Eu si Bianca ne intelegem foarte bine, dar ne vedem rar. La inceputul antrenamentelor sau la final”, a povestit bruneta la “Happy Hour”.

Bianca Dragusanu este oarecum resemnata ca a intrat inca o data la duel, si amuzata ca se intampla sa fie chiar cu Nicoleta Luciu. “Acest duel era oarecum inevitabil. Asa mi se pare mie, pur si simplu. Mi se pare interesant sa fim noi doua, dam foarte bine impreuna!”

Din pacate, roscata s-a accidentat destul de serios la repetitii, dar nici nu se gandeste sa iasa din concurs fara sa lupte.






M-am accidentat, o combinatie de entorse cu genunchi zdrobit. Sper din tot sufletul sa reusesc sa-i indeplinesc visul lui Carol. Mi-am zdrobit genunchiul si am doua degete distruse” a spus Bianca. “Doua zile n-am avut voie sa ma misc si eu totusi am dansat


 

Diseara, doar una dintre ele va ramane in competitie. 

Totul depinde numai si numai de tine: poti vota perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul "Bianca", daca vrei ca echipa formata din Carol si Bianca sa mearga mai departe, sau "Nicoleta", daca vrei ca Hainer si Nicoleta sa ramana in competitia visurilor. 

De asemenea, poti suna la 0900.760.401 pentru Hainer si Nicoleta, sau la 0900.760.402 pentru Carol si Bianca. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia. 

Daca esti abonat UPC poti vota concurentul favorit cu ajutorul butonului rosu al telecomenzii UPC.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni