• PRO TV
  • Pretul platit pentru reusitele de la "Dansez pentru tine": Nicoleta Luciu apeleaza la calmante

Pretul platit pentru reusitele de la "Dansez pentru tine": Nicoleta Luciu apeleaza la calmante

Pretul platit pentru reusitele de la "Dansez pentru tine": Nicoleta Luciu apeleaza la calmante

Cel mai “fierbinte” duel al competitiei “Dansez pentru tine” s-a soldat cu eliminarea Biancai Dragusanu si a partenerului ei, Carol, din concurs , dar si cu condamnarea Nicoletei Luciu si a lui Hainer la un nou duel.

Vineri, inainte de duelul cu Bianca, Nicoleta si-a postat pe Facebook o poza cu ea primind calmante intravenoase, pentru a putea suporta durerile: "Nimic nu ne doboara!" a scris curajoasa bruneta, care s-a accidentat destul de serios chiar inainte de prima editie a show-ului si a ajuns la spital, din cauza unei probleme la coaste.



Show-ul "Dansez pentru tine" este ACUM integral pe voyo.ro


Vineri seara, pentru Nicoleta si Bianca, dar si pentru partenerii lor, a fost o seara grea, cu autodepasiri fizice si emotionale, cele doua perechi fiind supuse testului presiunii psihologice a duelului, dar si incercarilor rezistentei fizice. 



Chiar daca la dansurile Nicoletei juratii au vazut o evolutie clara, atit ea cit si partenerul sau, Hainer, fiind laudati pentru prestatia lor inspirata din folclorul sengalez, notele insumate la cele doua dansuri, folclor international si tango, i-au condus catre un nou duel.



Cei cu care se vor confrunta saptamina viitoare Nicoleta si Hainer sint Serban de la Animal X si Valentina.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni