• PRO TV
  • Serban Copot are emotii mari pentru duelul de vineri: "Am luat 550 pastile de cand a inceput show-ul"

Serban Copot are emotii mari pentru duelul de vineri: "Am luat 550 pastile de cand a inceput show-ul"

Serban Copot are emotii mari pentru duelul de vineri: "Am luat 550 pastile de cand a inceput show-ul"

Serban Copot "Hiena" lupta pentru visul Valentinei Hainarosie in cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Serban ia cat se poate de in serios antrenamentele de la "Dansez pentru tine" si, desi suporta febra musculara si vanataile cu stoicism, spune ca ia in fiecare zi suplimente de vitamine, pentru a sustine efortul fizic.

Show-ul "Dansez pentru tine" este ACUM integral pe voyo.ro

Membrul trupei Animal X le-a marturisit fanilor de pe Facebook ca a luat pana acum 550 de pastile cu minerale si vitamine, cand a inceput "Dansez pentru tine".

"In fiecare dimineata cate un pachetel ca acesta. Bleah! N-am luat in 30 de ani atatea pastile cat am fost nevoit sa iau in aceasta luna si jumatate" a scris Serban Copot.



Serban Copot si Valentina sunt la duel pentru prima data saptamana aceasta, cu perechea formata din Nicoleta Luciu si Attila Hainer.

Ca de fiecare data si acum, tot publicul va fi cel care va decide care este echipa care merita sa mearga mai departe. 

Totul depinde numai si numai de telespectatori, care pot vota perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul “Serban”, daca vor ca echipa formata din Serban si Valentina sa mearga mai departe, sau “Nicoleta”, daca vor ca Hainer si Nicoleta sa ramana in competitia visurilor. 

De asemenea, pot suna la 0900.760.401 pentru Hainer si Nicoleta, sau la 0900.760.407 pentru Serban si Valentina. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Daca esti abonat UPC poti vota concurentul favorit cu ajutorul butonului rosu al telecomenzii UPC

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni