• PRO TV
  • Ultimul interviu cu Serban Ionescu, difuzat INTEGRAL la Happy Hour

Ultimul interviu cu Serban Ionescu, difuzat INTEGRAL la Happy Hour

Ultimul interviu cu Serban Ionescu, difuzat INTEGRAL la Happy Hour

Emisiunea este si pe voyo.ro

Serban Ionescu a murit miercuri, in jurul orei 23, in spital. Desi vizibil sfasiata de durere, Magda Catone a tinut sa se ocupe aproape singura de inmormantare.

Florin Calinescu, George Alexandru,
cel mai bun prieten al marelui actor, Florin Zamfirecu, Camelia Zorlescu si Tora Vasilescu au vorbit despre momentele petrecute alaturi de Serban Ionescu si despre cariera acestuia.

Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu lui Serban Ionescu, o pot face intre orele 8.00 - 15.00, la Biserica Batistei, iar dupa ora 17.00, in foaierul Salii Media a Teatrului National Bucuresti.

Serban Ionescu s-a nascut pe 23 septembrie 1950 în Corabia. Din cauza ca tatal, pilot de vanatoare, era detasat mereu în alta localitate, Serban Ionescu si-a petrecut copilaria între Brasov si Caracal, unde acesta sau lucra. A urmat cursurile Scolii Populare de Arta si dupa patru încercari a intrat la teatru.
 
A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica la clasa lui Amza Pelea si, la terminarea facultatii, a fost repartizat la Teatrul din Petrosani, unde a interpretat numeroase roluri în spectacole precum "Loctiitorul", de Horia Lovinescu, "Pluta Meduzei", de Marin Sorescu, regia Florin Fatulescu, "În cautarea sensului pierdut", de Ion Baiesu, regia Florin Fatulescu.
 
Teatrul din Petrosani a fost o rampa de lansare pentru Serban Ionescu, care a jucat apoi la Teatrul Mic si Teatrul din Sibiu, Teatrul de comedie, Teatrul Odeon, dupa care, din 2001, a putut fi vazut în productiile Teatrului National Bucuresti (TNB), al carui actor a fost pana la sfarsitul vietii sale.



 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni