• PRO TV
  • Larry Hagman: a murit actorul ajuns un fenomen mondial cu legendarul personaj J.R. Ewing din Dallas

Larry Hagman: a murit actorul ajuns un fenomen mondial cu legendarul personaj J.R. Ewing din Dallas

Larry Hagman: a murit actorul ajuns un fenomen mondial cu legendarul personaj J.R. Ewing din Dallas

Doliu la Hollywood! Actorul american care l-a interpretat pe legendarul personaj J.R.Ewing din Dallas s-a stins ieri la varsta de 81 de ani intr-un spital din Dallas. Actorul suferea de cancer.

Unul dintre actorii iconici ai serialelor anilor '80, Larry Hagman sau J.R. din Dallas a fost diagnosticat din nou cu cancer anul trecut, insa a continuat filmarile la remake-ul serialului care fermeca Romania in urma cu 22 de ani.

Nascut in Texas in 1931, Larry era fiul legendarei actrite Mary Martin, care a devenit celebra in 1965, odata cu aparitia in sitcomul I Dream of Jeannie. Serialul Dallas s-a bucurat de 14 sezoane ( 1978–1991), a castigat un Glob de Aur si a avut un succes impresionant in lumea intreaga, inregistrand o audienta globala de peste 100 de milioane de telespectatori.Larry Hagman (John Ross 'J.R.' Ewing, Jr.) este singurul personaj care a aparut in toate cele 357 de  episoade.

Larry Hagman  a murit  vineri seara intr-un spital din Dallas, din cauza unei complicatii a bolii de care suferea. Larry Hagman suferea de cancer la ficat si ciroza inca din 1990, dupa decenii de exces cu alcool.

Cu rolul lui J.R. actorul a devenit un adeverat fenomen in Statele Unite si in lumea intreaga: "In rolul lui J.R. puteam face orice fara a fi pedepsit - mita, santaj, adulter. Dar acum am cancer. Vreau ca toata lumea sa stie ca este o forma de cancer foarte comuna si tratabila. Voi fi tratat in timp ce lucrez la noul serial Dallas. Nu ma pot gandi la ceva mai bun decat sa lucrez la un serial pe care il iubesc, cu oamenii pe care ii iubesc. Si-apoi stim cu totii ca J.R. nu poate fi invins ", a declarat de curand actorul care intre timp a pierdut lupta cu boala.

Rivalitatea crancena si lupta pentru putere intr-o familie dinastica de magnati din industria petrolului si crescatori de vite au fost sufletul actiunii din serialul Dallas.

Dallas si-a asigurat succesul prin finaluri de episoade pline de suspans si prin rasturnari de situatii neasteptate, precum celebrul episod in care J.R. a fost impuscat sau moartea lui Bobby, prezentata de scenaristi ca un vis al sotiei sale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni