• PRO TV
  • Ea are 27 de ani, el 72. In ciuda diferentei de varsta, cei doi sustin ca a fost dragoste la prima vedere

Ea are 27 de ani, el 72. In ciuda diferentei de varsta, cei doi sustin ca a fost dragoste la prima vedere

Ea are 27 de ani, el 72. In ciuda diferentei de varsta, cei doi sustin ca a fost dragoste la prima vedere

Un pensionar in varsta de 72 de ani, renumit pentru munca sa de voluntariat, si-a parasit sotia cu putin timp inainte de a-si sarbatori "nunta de aur". Motivul? Barbatul s-a indragostit de o tanara de 27 de ani.

Arthur Hughes, tatal a doi copii de 45, respectiv 48 de ani, era renumit in comunitatea sa, el fiind recompensat pentru activitatile de voluntariat de fostul prim-ministru britanic Gordon Brown, scrie The Sun, citat de Mediafax.

Dupa aproape 50 de ani de casnicie, barbatul de 72 de ani si-a parasit sotia, Maureen (69 de ani), pentru a incepe o relatie cu Sarah Douglas, care este cu 45 de ani mai tanara decat el.

Sarah, considerata in adolescenta o viitoare stea a tenisului britanic, neconfirmand insa ulterior, este acum antrenoare de tenis. Ea l-a cunoscut pe Arthur in timpul activitatilor de voluntariat.

"Diferenta de varsta nu conteaza deloc. Relatia noastra a fost predestinata", a declarat Arthur Hughes. "A fost dragoste la prima vedere. Sunt foarte fericita cu Arthur", a spus, la randul ei, tanara de 27 de ani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni