• PRO TV
  • Antonia, la "Happy Hour": "M-am indragostit si am facut un copil din dragoste. Nu regret nimic!"

Antonia, la "Happy Hour": "M-am indragostit si am facut un copil din dragoste. Nu regret nimic!"

Antonia, la "Happy Hour": "M-am indragostit si am facut un copil din dragoste. Nu regret nimic!"

Frumoasa Antonia a trait aproape toata viata ei in America, dar intoarcerea in tara natala, Romania, i-a adus adevarata consacrare. 

Tot aici l-a cunoscut pe Vincenzo Castellano, tatal fetitei ei, care i-a devenit si sot. Intre timp, se pare ca intre cei doi lucrurile nu stau tocmai pe roze, insa Antonia a preferat sa pastreze tacerea despre cum merge casnicia ei.

De la varsta de 5 ani a trait alaturi de parintii sai in SUA. Antonia a trait si crescut in Utah si Las Vegas, unde a terminat liceul si a intrat si in lumea modellingului. A participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. 

Antonia canta de la varsta de 10 ani si a urmat scoala de muzica in SUA. Faptul ca a trait printre afro-americani a influentat-o mult. Stilurile RnB si Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind cele care au influentat-o decisiv.

Dupa 13 ani petrecuti in SUA, Antonia s-a intors cu familia in Romania. Aici, ea l-a intalnit pe Tom Boxer.

Antonia si Tom s-au intalnit si asa a luat nastere si primul hit "Roses on Fire", care a beneficiat si de un videoclip regizat si filmat de Tom Boxer. 

"Este prima fata top-model care canta cu adevarat. In studio nu am avut ce sa corectez la vocea ei; este pur si simplu talent nativ", declara el.

A urmat un nou hit: "Morena", iar restul e istorie.

Intr-un interviu special "Happy Hour", Antonia a vorbit despre ce inseamna pentru ea Romania si familia ei.

"Oamenii de la noi au un caracter foarte puternic, suntem foarte sinceri, uneori chiar prea sinceri. Romania mai inseamna mancare foarte buna si peisaje foarte frumoase", crede Antonia.

"In America nu am avut o viata luxoasa, am fost oameni normali si pot spune ca am trait viata tipica a unui copil american. M-am intors in tara ca sa-mi cunosc rudele si am ramas sa fac modelling", a continuat ea.

Antonia recunoaste, insa, ca marea ei pasiune a fost intotdeauna muzica.

"Am vrut dintotdeauna sa fiu cantareata, imi traiesc visul si am cariera mea. Mereu cand plec ii cumpar ceva fetitei mele, pentru ca vreau s-o invat: Uite, mami pleaca acum, dar pentru ca munceste ca sa-ti ia tie jucarii", a marturisit cantareata.

Antonia sustine ca nu regreta nimic din tot ce i s-a intamplat pe plan sentimental.

"M-am indragostit si asa a fost sa fie. Am facut copilul din dragoste si nu regret nimic, chiar l-am facut din dragoste", a spus artista.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni