• PRO TV
  • Mircea Solcanu, operat pe creier. Si-a dus mama la Paris de teama ca ar putea muri si ca nu a petrecut destul timp alaturi de ea

Mircea Solcanu, operat pe creier. Si-a dus mama la Paris de teama ca ar putea muri si ca nu a petrecut destul timp alaturi de ea

Mircea Solcanu, operat pe creier. Si-a dus mama la Paris de teama ca ar putea muri si ca nu a petrecut destul timp alaturi de ea

"Happy Hour" este si pe voyo.ro.

Mircea Solcanu a vorbit in premiera pentru "Happy Hour" despre operatia pe creier pe care a suferit-o in urma cu doua saptamani.

Singura persoana care a fost alaturi de el in aceste momete grele a fost mama lui.



Prezentatorul a declarat ca avea probleme de auz cand a plecat sa se opereze la Viena, fiind constient ca exista posibilitatea sa se intoarca intr-un scaun cu rotile sau imobilizat la pas. Operatia a durat 9 ore. Mircea avea o tumoare atat de mare incat i-a spart in cele din urma timpanul de la urechea dreapta.

Prezentatorul nu se simtea bine de un an, inca de pe vremea cand participa la "Dansez pentru tine". El isi aminteste ca atunci coregrafa Cocuta il intreba de ce nu mai aude.

Mircea Solcanu,
constient de starea in care se afla si de gravitatea operatiei, a luat-o pe mama sa si a dus-o o saptamana la Paris, de teama ca nu va supravietui si pentru ca simtea ca nu petrecuse suficient timp alaturi de ea.

Cand a fost descoperita, tumoarea masura 4 centimetri, iar in jumatate de an aceasta aproape ca s-a dublat.

"Trebuia sa imi scrie pe certificatul de nastere ca m-am nascut la Constanta si la Viena", glumeste el acum.

"N-am fost niciodata furios, esti tentat sa te superi pe Dumnezeu, dar toate au un sens pe lumea asta. Daca iti da o treaba de genul asta, nu ti-o da degeaba, nu consider ca am fost la spital, am fost la facultate, in acele doua saptamani am invatat atatea lucruri despre viata si despre mine cat n-am invatat in 36 de ani", povesteste Mircea Solcanu.

"Cand m-am trezit la Terapie Intensiva, mi-am dat seama ca nimeni nu era cu ochii deschisi si ca eu puteam sa fiu ca ei
" a completat prezentatorul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni